اصطلاحات عامیانه و بازاری برنج : شما وارد هر صنعتی می شوید به این نکته توجه کنید که اصطلاحاتی تخصصی در مورد محصول به کار می برند که این امر برای صنایع مختلف وابسته به محصول متفاوت است.بازار برنج فروش ها هم از این قضیه جدا نیستند و آنها هم برای برنج ها اصطلاحاتی به کار می برند.زمانی که شما وارد یک فروشگاه برنج می شوید در زمان خرید برنج فروشنده نام های مختلفی از برنج را مانند برنج فجر , برنج ندا , برنج شیرودی و امثال آن را بر روی کیسه محصول نوشته اند و توضیحاتی در مورد آن به شما داده می شود.
اصطلاحات عامیانه و بازاری برنج
این اصطلاحات عامیه که نوشته می شود برنج طارم هاشمی اعلا , شکسته دم سیاه اعلا و غیره بیشتر بخاطر این است که بازار فروش برنج گرم شود و جنبه تبلیغاتی دارد که ناگفته نماند در اکثرمشاغل این روند موجود است و هر کسی در فکر تلاش برای فروش کالای خود است.
برنج استخوانی چیست؟
برنجی را که محکم و مرغوب باشد و به راحتی شکسته نشود و یکدست باشد به آن برنج استخوانی می گویند.این دسته از برنج ها در زمان پخت شکسته نمی شوند و معمولا برنج های شمال که دارای زمین های مرغوب هستند این کیفیت را دارند.
برنج بوجاری چیست؟
از ایام قدیم که ابزارها مانند الان پیشرفت نکرده بود الک کردن و غربال کردن غلات و مواد با سختی ها بسیار مواجه بود به نوعی که غلات را با دست به هوا میریختند و به واسطه وزش باد ناخالصی ها از غلات اصلی جدا میشد اما امروزه بوجاری کردن معنی دیگری پیدا کرده به نوعی که برنج یا غلات را برای غربال کردن و بدست اوردن محصول بهتر بوجاری میکنند تا برنج درجه یا اعلا بدست بیاید.
دستگاه بوجاری چگونه کار میکند؟
دستگاه بوجاری برنج ابتدا با دمیدن ذرات اضافه را از برنج جدا کرده و در مرحله بعد با الک با اندازه های مختلف برنج را دسته بندی کرده. پس از این مرحله است که برنج به چند دسته برنج 2 یا 3 بوجاری تقسیم میشود که به آن برنج نیم دانه و برنج سالم درجه 1 و یا اعلا گفته میشود.
شلتوك
به برنجي گفته ميشود كه پوسته خارجي آن گرفته نشده باشد.
برنج سبوس دار (برنج قهوه اي)
به برنجي گفته مي شود كه پوسته خارجي آن گرفته شده و لايه سبوس به اندوسپرم آن چسبيده باشد.
برنج سفيد
به برنجي گفته مي شود كه تمام يا بخشي از سبوس آن و جوانه آن گرفته شده و به رنگ يكنواخت باشد.
برنج دانه بلند
به برنجي گفته مي شود كه طول آن حداقل 8/6 ميليمتر بوده و نسبت طول به قطر آن حداقل 3 باشد.
برنج عطري
به گونه اي از برنج گفته مي شود كه بعلت داشتن مواد شيميايي معطر مختلف از جمله استيل و پيرولين داراي بوي مخصوص بوده كه به روش ارزيابي حسي قابل ارزيابي است و بر مبناي شدت و ضعف عوامل مربوطه به سه درجه قوي، متوسط و ضعيف درجه بندي مي شود.
برنج ایرانی مرغوب را از کجا بخریم؟
با توجه به اینکه دلالان این حرفه بسیار زیاد شده اند و برای افزایش فروش برنج مرغوب و با کیفیت را با نمونه پایین تر ترکیب می کنند و با قیمت پایین تر می فروشند.با این وصف ما به شما پیشنهاد می کنیم که خرید برنج خود را از برنج آراتا رحیمی انجام دهید که تمامی محصولات آن با کیفیت و مرغوب می باشد و با استاندارد های لازمه تولید و بسته بندی می شود.
فرآیند خرید برنج در فروشگاه اینترنتی برنج ایرانی، به دو صورت انجام میشود.
روش اول: خرید آنلاین برنج از فروشگاه اینترنتی و پرداخت آنلاین هزینه ی آن ( بعد از تکمیل فرآیند خرید، کارشناسان ما در سریعترین زمان، برنج شما را به آدرس درج شده در هنگام خرید، ارسال می نمایند.)
روش دوم: خرید به صورت ثبت سفارش : عموماً این روش برای خرید های بالای 500 کیلوگرم استفاده میشود ، چرا که حجم خرید بسیار بالا می باشد و برای امور تجاری مورد بهره برداری قرار می گیرد، لذا به همین منظور، می توانید خرید برنج مورد نیاز را از طریق فرم ثبت سفارش خرید برنج، تکمیل نمایید تا کارشناسان ما، در اسرع وقت، فرآیند ثبت سفارش شما را پیگیری نمایند.)