برنج ایرانی : چرا برنج ایرانی از برنج خارجی بهتر است ؟چرا برنج ایرانی؟ این برنج چه فرقی با برنجای خارجی مثل برنجهای هندی داره؟ این سؤال ذهن بسیاری از افراد را موقع مهمونی به خودش مشغول میکنه. چون قیمت برنج خارجی به نسبت کمتره به همین خاطر بیشتر مردم ترجیح میدن از این برنج برای مهمونیای شلوغ و مراسمهای مختلف مثل جشن عروسی استفاده کنن!با وجود اینکه همه از این موضوع آگاهی دارند که عطر و طعم برنج ایرانی را هیچ جا ندارد.
بیشتر بدانید : خواص برنج ایرانی
چرا برنج ایرانی؟
برنج ایرانی دارای عطر و طعم بسیار زیادی است و معمولا اکثر مردم در مصرف روزانه خود از برنج مرغوب ایرانی استفاده می کنند و به علت گران بودن این محصول برای خوراک روزانه می توان از نیم دانه برنج استفاده نمود که طبعا خیلی بهتر از برنج خارجی بی کیفیت می باشد.اما اگر شما دارای شغل رستوران و یا هتل داری هستید اگر علاقهمندین که کسب و کارتون رونق بیشتری از رقیبا داشته باشه، به شما پیشنهاد میکنیم که از برنج مرغوب و اصیل ایرانی برای طبخ غذاهای مختلف مثل باقالی پلو، چلو کباب و حتی زرشک پلو با مرغ استفاده کنین. تا مشتریا برای غذا خوردن تو رستورانتون به قول معروف سر از پا نشناسن و سر و دست بشکنن!
روش پخت برنج ایرانی
درسته که برنج ایرانی خاص و منحصر به فرده و نمونهاش هیچ جا پیدا نمیشه! اما همین برنج خوش طعم را اگر نتونید خوب درست کنین و آب و روغنش را به اندازه نریزین، ممکنه با وجود زمان زیادی که برای پخت غذا صرف کردین، در آخر یه برنج شفته یا شور تحویل بگیرین که هیچ کس حاضر نیست حتی نگاهش کنه!
پس برای پخت برنج ایرانی اول باید نوع برنج را از روی کیسه ببینین. چون بعضی از برنجا بسته به نوع آب و هوا و شالیرزاری که کشت میشن سفتتر هستن و باید آب بیشتری برای مغزپخت شدن به برنج اضافه کنین.
اما با این وجود دستورالمعل یکسانی برای پخت برنج ایرانی وجود داره که برای انواع برنج صدق میکنه. اون دستورالعمل اینه که برای برنجهای آب کش باید آب را تا دو برابر اضافه کنین و به محض نرم شده مغز برنج اون را آب کش کنین و دم بزارید؛ اما برای برنجهای کته آب باید به اندازه یه بند انگشت از سطح برنج بالاتر باشه تا برنج به خوبی بپزه و کته در آخر شفته یا خمیر نشه!
بیشتر بدانید : چگونه برنج را به سالم ترین روش بپزیم؟
علت بهتر بودن برنج ایرانی نسبت به برنج خارجی
در بیان تفاوت برنج های ایرانی و خارجی، گران بودن برخی برنج های ایرانی از برنج های خارجی، بخاطر بالاتر بودن ارزش غذایی این برنج ها نیست بلکه به علت کیفیت بالاتر این انواع برنج هاست.
اما منظور ما از کیفیت بالاتر چیه؟
برنج های ایرانی به علت نوع و محیط مناسب تری که کشت میشن دارای طعم و عطر بهتر، ری بیشتر و همچنین پس از پخت نرم تر نیز هستن.
از طرفی هم برنج های ایرانی نیاز به زمان کمتری برای پخت نسبت به انواع برنج خارجی دارن و اگه کمی بیشتر از اون چه مورد انتظار ماست در آب پخته بشن، ظاهر خود رو از دست میدن، به همین علت آماده سازی برنج ایرانی نیاز به تجربه و توجه بیشتری داره. اینو هم باید اشاره کنیم که برنج ایرانی بعد از چندین بار گرم شدن هنوز به نرمی دفعه اول هست و به همون اندازه خوش خوراکه و به راحتی هم قابل خوردن.
بیشتر بدانید : چه برنجی بخوریم
برنج ایرانی مرغوب را از کجا بخریم؟
با توجه به اینکه دلالان این حرفه بسیار زیاد شده اند و برای افزایش فروش برنج مرغوب و با کیفیت را با نمونه پایین تر ترکیب می کنند و با قیمت پایین تر می فروشند.با این وصف ما به شما پیشنهاد می کنیم که خرید برنج خود را از برنج آراتا رحیمی انجام دهید که تمامی محصولات آن با کیفیت و مرغوب می باشد و با استاندارد های لازمه تولید و بسته بندی می شود.