برنج نیم دانه چیست : برنج یکی از وعده های غذایی مهم در کشور ما محسوب می شود و طرفدارن زیادی دارد. برنج مرغوب از عطر و طعم بسیار بالایی برخوردار است و در حین پخت این طعم برنج به خوبی احساس می شود.
برنج نیم دانه با برنج درسته تفاوت چندانی از لحاظ ارزش غذایی ندارد و فقط در اندازه دانه با یکدیگر متفاوت هستند.پس از اینکه برنج برداشت می شود و به کارخانه برنج شالیکوبی برده می شود عملیات سفید کردن برنج آغاز می شود.
بعد از اینکه پوست برنج جداسازی شد و به دستگاه مخصوص سفید کردن وارد شد یک کاردک وجود دارد که برنج را تکان می دهد و آن را سفید می کند. در این دستگاه در اثر سایش و تکان دادن برنج سفید می شود.
زمانیکه برنج در دستگاه قرار دارد تعدادی از دانه های برنج که مقاومت کمتری برخوردارند در حین سفید شدن نرم می شوند و میشکنند.
بعد از پایان سفید کردن با یک الک برنج های شکسته و سالم را از یکدیگر جدا می کنند و در داخل کیسه های مجزا بسته بندی می کنند.
این نیم دانه های برنج ارزش غذایی برابر با برنج درسته را دارد ولی چون شکسته است از لحاظ قیمت ارزان تر می باشد.
موارد مصرف برنج نیم دانه
مصرف نیم دانه معمولا برای پخت سوپ ها می توان از ان استفاده کرد و همچنین در پخت شعله زرد نیم دانه بهتر است.
البته در پخت بعضی از کته ها و دمی برنج نیم دانه بهتر است.
برای تهیه شیر برنج و سوپ برنج و آش برنج هم میتوانید از برنج نیم دانه استفاده نمایید.
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :