خوردن کدام برنج بهتر است: برنج یکی از وعده های اصلی غذای ایرانی می باشد. برنج ایرانی یکی از مرغوب ترین برنج های دنیا معرفی شده است. که تولید آن بسیار سخت است برنج ایرانی زحمت بسیار زیادی دارد از مرحله کاشت تا برداشت . کشاورزان برای اینکه یک برنج مرغوب را تولید کنند زحمت بسیار زیادی می کشند.
خوردن کدام برنج بهتر است
در این مقاله سعی بر آشنایی شما با خواص برنج زرد و سفید داریم.
برای تولید برنج سفید فرایندی به نام پارابویلینگ وجود دارد که بیشتر در کشورهای هند , چین و … انجام می شود که به این روش برنج پیش پخته نیز می گویند. رنگ سبوس برنج، قرمز مایل به قهوه ای است و در طول فرایند پارابویلینگ، خشک کردن و پوست گیری، مقداری از این رنگ به مغز برنج منتقل می شود و رنگ محصول نهایی را زرد و گاهی هم قهوه ای می کند.
رنگ زرد یا قهوه ای برنج بستگی به پیش پز دارد که هر چه میزان این فرایند طولانی باشد برنج قهوه ای تر می شود و رنگ آن تیره تر است و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. مصرف برنج زرد برای گروه سنی کم و نوجوانان و خانم های باردار بسیار مفید است این برنج از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و با خوردن یک بشقاب برنج می توانید املاح بسیار زیادی را وارد بدن می کنید.|خوردن کدام برنج بهتر است
تفاوت برنج های ایرانی با خارجی؟
برنج های ایرانی و خارجی از نظر ارزش غذایی با یکیدگر تفاوت دارند و همچنین عطر و طعمی که برنج های ایرانی دارند در برنج های خارجی وجود ندارد. برنج های ایرانی به خاطر کشت محلی که دارند دارای عطر و طعم خوبی هستند و خوش خوراک می باشند و چون ما از کودکی به مصرف این برنج عادت کرده ایم و ذائقه ما با آن جور است ترجیح می دهیم از همین برنج استفاده کنیم.
علت گرانی برنج های مختلف ایرانی با یکدیگر ارتباطی با ارزش تغذیه ای با بیشتر بودن خواص و ویتامین های آن نمی باشد بلکه به دلیل ماهیت و محل کاشت مناسب و مطلوبی که دارند، از عطر و طعم بسیار بهتری نسبت به سایر برنج ها برخوردار هستند. ضمن اینکه این برنج ها پخت بهتری هم دارند و قد بهتر می کشند و در اصلاح ری بیشتری دارند. دلیل بعدی این می باشد که برنج محلی بعد از چندین بار گرم شدن هنوز به نرمی دفعه اول می باشد و به همون اندازه خوش خوراک می باشد.
بهترین روش پخت برنج برای حفظ بیشتر ارزش تغذیه ای آن چه روشی است؟
معمولا دو روش پخت اصلی برای برنج وجود دارد؛ کته یا دمی کردن برنج و آبکش کردن آن. زمانی که شما می خواهید برنج را آبکش کنید، آن را برای چند ساعت خیس می کنید. سپس آب آن را دور می ریزید، برنج را می جوشانید و پیش از دم، دوباره آب حاصل از جوش برنج را دور می ریزید.
این در حالی است که در روش پخت دمی یا کته، برنج در آب خودش می جوشد و پخته می شود. به طور حتم، طبخ برنج با روش دمی یا کته، هم باعث حفظ ارزش تغذیه ای، املاح و ویتامین های برنج می شود و هم طعم نهایی برنجی که با این روش آماده می شود، بسیار بهتر خواهد بود.|خوردن کدام برنج بهتر است
شستشوی بیشتر و آبکش کردن و دور ریختن آب برنج، باعث از دست رفتن حجم بالایی از ویتامین ها و املاح برنج خواهد شد.
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :