انتخاب بهترین برنج برای پلو چگونه است؟ برنج خوب چگونه انتخاب می شود؟همیشه برنج کهنه عالی است اشتباه است. چنانچه برنج در شرایط مطلوبی نگهداری نشده باشد، ممکن است بوی نامطبوع کهنگی بدهد یا حتی کپک زده باشد. این برنج به هیچ وجه انتخاب خوبی نیست.رنگ برنج، گویای کیفیت آن است. برنج مرغوب علاوه بر ظاهر یک دست ، رنگی بلوری و عاج مانند دارد و این رنگ سفید کاملا شفاف است و هیچ اثری از زردی در آن نیست. اگر برنجی که فروشنده معرفی کرده کرده است یک رنگ نیست، آنرا نخرید! برای خرید برنج شمال درجه یک می توانید به صفحه فروشگاه ما مراجعه کنید و یا برای برای اطمینان بیشتر از بسته بندی های 1 کیلویی نمونه استفاده کنید.
برنج یکی از مهمترین و پرمصرفترین مواد غذایی در بسیاری از کشورها است و انتخاب نوع مناسب آن میتواند تأثیر زیادی بر کیفیت غذا و سلامتی شما داشته باشد. در بازار امروز، قیمت برنج به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله نوع برنج، کیفیت آن و شرایط بازار. برای افرادی که به دنبال تأمین نیازهای غذایی خود به صورت اقتصادیتر هستند، خرید برنج عمده گزینهای مناسب و مقرون به صرفه به شمار میرود. با خرید عمده، نه تنها میتوانید از تخفیفهای ویژه بهرهمند شوید، بلکه میتوانید اطمینان حاصل کنید که همیشه برنج با کیفیت در دسترس دارید. اگر به دنبال خرید برنج با کیفیت و قیمت مناسب هستید، میتوانید به وبسایت ما مراجعه کنید و از گزینههای مختلف خرید برنج بهرهمند شوید. ما انواع مختلف برنج را با قیمتهای رقابتی ارائه میدهیم تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
1 تست کپک برنج :
یک لیوان برنج را در دو لیوان آب بجوشانید سپس برنج جوشانده و نرم شده را در ظرفی پلاستیکی قرار دهید د چند روز صبر کنید. اگر برنج حقیقی باشد کپک می زند. اما اگر کپک نزد قطعا برنج شما با مواد شیمیایی از حالت طبیعی خود خارج شدهاست. چ
2 تست جوشاندن :
در این تست باید نیم لیوان برنج را در یک لیوان آب بجوشانید اگر برنج در هنگام جوشاندن به هم چسبید باید در مورد دار بودن آن شک کنید.
3 تست ته نشین شدن برنج :
درون یک لیوان برنج چند قاشق برنج بریزید اگر ته نشین شود برنج اصل است ولی اگر روی سطح آب ماند شک نکنید که این برنج مورد دار است.
4 تست سوختن برنج :
درون سینک ظرف شویی یا هرجای امن دیگری سعی کنید یک قاشق برنج را بسوزانید اگر برنج شعله ور شد هرگز از آن استفاده نکنید چون قطعا در داخل آن مواد پلاستیکی موجود است.
5 در هاونگ خرد کنید :
چند تا از دانهای برنج را در هاونگ له کنید و کمی صبر کنید اگر لکه های سفید روشنی دیدید قطعا برنج شما ارگانیک است ولی اگر لکه های زرد دیدید قطعا مواد افزورنی دارد.
آیا برنج خراب می شود؟
در واقع ، برنج غذایی است که تقریباً غیرممکن است بتوان آن را در شرایط کامل از بین برد. هیچ دلیلی برای خراب شدن برنج در صورت نگهداری در محیطی خنک ، خشک و تاریک و کاملاً وکیوم شده وجود ندارد. با این حال ، از آنجا که ما همیشه نمی توانیم همه شرایط را در محیط خانه فراهم کنیم ، در نهایت خراب خواهد شد. بنابراین ، باید اطمینان حاصل کنیم که قبل از خوردن غذا خراب نشود.
از طرف دیگر ، برنج غذایی است که قطعاً باید ظرف چند ساعت پس از پخت در یخچال قرار داده شود ، زیرا می تواند به قدری خراب شود که در کمتر از 1 روز در دمای اتاق باعث مسمومیت غذایی شود.
ماندگاری برنج چه مدت است؟
برنج در صورت نگهداری در شرایط مناسب به راحتی می تواند طراوت خود را برای مدت 4 تا 5 سال حفظ کند. برای اینکار حتی نیازی به یخچال ندارید. با این وجود ، برنج در مدت زمان کوتاهی رو به زوال می رود و باید در مدت 4-6 روز مصرف شود حتی در یخچال نگهداری شود. اگر شک دارید که ممکن است برنج و پلو خراب شود ، قبل از خوردن به موارد زیر توجه کنید.
چگونه تشخیص دهیم برنج خراب است؟
بارزترین شاخص خراب شدن برنج ، هجوم است. اگر حشرات قهوه ای کوچک (بعضی اوقات روشن) مشاهده کردید ، کاملا بسته بندی کرده و کل بسته را دور بریزید و قفسه ای را که روی آن است تمیز کنید.
همچنین ، اگر قطره یا بخار در بسته مشاهده کردید ، به دقت از نظر وجود کپک و بوی بد آن بررسی کنید ، زیرا ورود آب رطوبت به داخل بسته فساد را بسیار تسریع می کند. در صورت وجود ترش بودن بو ، کپک قابل مشاهده یا تغییر رنگ بسته را دور بریزید. سعی نکنید مقداری از آن را بگیرید و استفاده کنید.
از طرف دیگر ، خراب شدن برنج رویدادی است که خیلی سریع اتفاق می افتد و تا حد زیادی مشهود است. با گذشت زمان برنج شروع به سخت شدن می کند و پوششی روی سطح آن شروع می شود. حتی اگر پوشش را مشاهده نکنید ، به راحتی از بو می توانید تشخیص دهید. هرچه بیشتر از بوی برنج تازه پخته شده دور شوید ، احتمال کپک زدن آن بیشتر است. به عنوان یک بافت ، می توانید به وجود لایه ای چسبنده در سطح آن توجه کنید.
چگونه برنج را برای طولانی مدت نگه کنیم؟
بهترین راه برای نگهداری برنج در منزل ، نگهداری آن در ظرفی است که هوا در آ ن در جریان نباشد. اطمینان حاصل کنید که این مکان خشک ، خنک و تاریک باشد. هنگامی که برنج را برای اولین بار خریداری می کنید ، اگر در بسته، است ، آن را به این صورت نگه دارید ، اما انتقال آن به یک ظرف ضد هوای مفید است.
پس از پخت و پز ، برنج باید در ظرف ضد هوای داخل یخچال نگهداری شود. مراقب باشید بیشتر از 2 ساعت در دمای اتاق نماند.
آیا میتوان برنج را در فریزر نگهداری کرد؟
اگر آب و هوای منطقه شما بسیار گرم است یا مکان مناسبی برای نگهداری آن ندارید ، می توانید برنج را به عنوان آخرین چاره منجمد کنید. در حین انجام این کار ، باید مراقب باشید که از یک ظرف یا کیسه با محفظه استفاده کنید و تا حد ممکن هوای آن را خالی نکنید.
اگر ار کیسه های زیپ دار استفاده کنید، کیسه را فشرده و پس از آزاد شدن هوا قفل کنید. اگر از ظرفی استفاده می کنید ، آن را تا لبه پر کنید تا جایی برای هوا در آن نماند. تا جایی که ممکن است برنج را در فریزر نگه ندارید ، زیرا هنگام بیرون آوردن آن عطر و طعم یکسانی پیدا نمی کنید. همین قانون در مورد برنجی که می پزید نیز اعمال می شود.