برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها : یکی ازسوالاتی که همیشه صاحبان هتل ها و رستوران ها می پرسند این است که برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها چیست به طوری که هم معطر باشد، هم خوشپخت باشد و هم قیمت بسیار مناسبی داشته باشد تا برای سفارش مشتریان به تعداد بالا مقرون به صرفه باشد و گران محسوب نشود. با توجه به تنوع برنج ایرانی و قیمت آنها مناسب دیدیم تا در این مقاله به بیان مفصل بهترین برنج برای هتل ها و رستوران ها بپردازیم و صاحبان این مکان ها را از سردرگمی نجات دهیم. اگر شما هم یک هتل دارد و رستوران داری هستید که هم به فکر کیفیت برنج پخت شده در اشپزخانه هتل یا رستوران خود برای مراسمات هستید و دوست دارید بهترین برنج مجلسی در رستوران و هتل شما سرو شود و هم اینکه به فکر جیب مشتری تان هستید و برای هزینه های قابل پرداخت مشتری تان ارزش قائلید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا با برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها آشنا شوید:
بهترین برنج ایرانی برای رستوران
یکی از موارد مهمی که برای برای صاحبان رستوران ها و تالارها بسیار بااهمیت می باشد این هست که بهترین برنج را برای پخت غذاهای خود انتخاب کنند به طوری که زمانی که مشتریان و مهمانان به رستوران و تالار می آیند از خوردن غذاهای پخته شده با برنج لذت ببرند. و موجب رضایت آنها شود و در مراسمات دیگر رستوران و هتل آنها انتخاب دوباره شان باشد و باعث جذب مشتری شود. برنج انتخاب شده برای هتل ها و رستوران ها باید بهترین برنج باشد به طوری که هنگام پخت شکسته نشود و کاملا قد بکشد و ظاهری شفاف و زیبا داشته باشد. در ادامه به بیان ویژگی های برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها می پردازیم.
برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها چه ویژگی هایی دارد؟
با در نظر گرفتن مواردی که برای شما به عنوان ویژگی برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها بیان می کنیم، می توانید برنج ایرانی خوب و مرغوب را برای رستوران ها و تالارها خریداری و از پخت آن لذت ببرید.برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها باید دارای ویژگی هایی همچون، برنج خشک باشد. برنج ترک و بند نداشته باشد. برنج دارای شفافیت باشد. برنج بایستی برنجی یک دست و همگن باشد. برنج داری عطر داشته باشد. برنج خوش پخت باشد. قیمت مناسبی داشته باشد.
برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران ها
برنج ایرانی در واقع یکی از محصولاتی است که طرفداران زیادی دارد و در سفره های ایرانی با عطر و طعم خاصی که پس از پخت به ارمغان می آورد به عنوان یکی از غذاهای اصلی نقشی مهمی را ایفا می کند. از این رو انتخاب بهترین برنج ایرانی از نوع باکیفیت و خوش پخت آن می تواند تاثیر زیادی در تهیه یک غذای خوب داشته باشد. ویژگی های مهمی از قبیل عطر و طعم برنج، دانه بلند بودن آن و ظاهر مناسب برنج همین طور پخت مطلوب می تواند به عنوان مشخصه های بارز در شناخت کیفیت برنج بیان شود که در قسمت بالا به آن پرداختیم. باید بگوییم انواع برنج ایرانی که در شمال کشور کشت می شوند دارای ویژگی های متمایز و منحصر بفردی هستند که با شناسایی ویژگی های هر کدام می توان بهترین انتخاب را از میان آنها برگزید و با قیمتی مناسب این محصول را خریداری نمود در واقع خرید برنج نه تنها برای مصارف شخصی بلکه برای رستوران ها نیز اهمیت ویژه ای دارد و مشتریان رستوران هایی با سرو غذاهای سنتی ترجیح می دهند که برنج ایرانی باکیفیت استفاده کنند.
بهترین برنج های ایرانی در انواع مختلف در دو دسته برنج محلی و پرمحصول قرار می گیرد و شناخت مشخصات هر کدام می تواند کمک شایانی به خرید مناسب تر این محصول کند. برای معرفی برنج ایرانی مناسب برای استفاده هتل ها و رستوران هامی توان به موارد زیر اشاره کرد:
بهترین برنج ها برای رستوران ها و تالارها ایرانی با عطر، پخت و قیمت بسیار مناسب برنج فجر، هاشمی، دم سیاه، طارم، علی کاظمی، شیرودی و … می باشد.
آیا برنج فجر بهترین برنج برای پخت در رستوران ها و تالارها می باشد؟
برنج فجر محلی جویبار و همچنین برنج فجر بهترین برنج ایرانی برای رستوران های ایرانی است زیرا این برنج هنگام پخت نمیشکند و به خوبی قد میکشد و بعد از پخت کاملا به رنگ سفید و روشن درمیآید. برنج فجر مازندران یک نوع برنج عطری نیز می باشد که قیمت آن از برنج طارم محلی و یا طارم هاشمی ارزانتر است.
برنج هاشمی بهترین برنج عطری برای پخت در رستوران ها و تالارها
برنج هاشمی برای مواقعی مصرف می شود که عطر و طعم برنج مقدم بر قیمت آن است. هر ساله برنج هاشمی به عنوان پر کشت ترین در استان مازندران و گیلان انتخاب می شود. هر کسی که از برنج هاشمی استفاده کرده باشد، طعم و عطر آن را در خاطر خود برای همیشه به یادگار خواهد داشت.
برنج هاشمی دو نوع دارد که شامل برنج هاشمی سرد و برنج هاشمی گرم است. نام های معروف برنج سرد و گرم، برنج صدری هاشمی و برنج طارم هاشمی است. به دلیل پخت عالی و عطر بی نظیر این برنج، طرفداران خاص خود را در خانه های ایرانی و خارج از کشور دارد. ساختار منظم و قد کشیده این برنج به همراه پخت راحت آن باعث شده تا هر ساله سفارشات زیادی برای این نوع برنج برای رستوران ها و تالارها باشد.
این برنج را به عنوان بهترین برنج عطری ایرانی به حساب آورد. این برنج به دلیل مقاومت بالا دربرابر آفات، کمترین میزان استفاده از سم و کود شیمیایی را دارد. خود این موضوع باعث شده تا برنج هاشمی به دلیل سالم بودن کاربرد زیادی داشته باشد.
برنج دم سیاه صدری گیلان برای هتل ها و رستوران ها مناسب است؟
برنج دم سیاه یکی از انواع برنج های کیفی است که فقط در استان گیلان کشت می شود و بهره وری این برنج نسبت به سایر برنج ها کمتر است و به طور متوسط کمتر از برنج های دیگر محصول می دهد. این نوع برنج بیشتر به خاطر ویزگی های ظاهری اش برای پخت در رستوران ها و تالار ها مورد توجه قرا گرفته است. رنگ سفید مایل به کرم آن باعث شده تا هنگام میل آن حس خوبی را به مهمانان انتقال دهد. عطر و طعم برنج به همراه ظاهر خوش رنگ آن، باعث شده تا به عنوان برنج اشرافی و اعیانی در مجالس مورد استفاده قرار بگیرد.
برنج دم سیاه تنها در استان گیلان کشت می شود و به دلیل کم یاب بودن این برنج و کم کشت بودن آن، باعث شده تا قیمت آن بالاتر از سایر برنج ها باشد. برنج دم سیاه به دلیل رنگ ریشک یا دم شلتوک آن است که به این نام معروف است.
محبوبترین برنج برای پخت در رستوران ها و تالارها کدام است؟
برنج طارم از محبوب ترین برنج ها برای پخت در رستوران ها و هتل ها می باشد.از انواع بهترین برنج ایرانی که از مرغوبیت خاصی برخوردار است می توان به برنج طارم اشاره کرد. مبدا تولید و کشت برنج طارم استان مازندران است. طارم به عنوان برنج کم محصول شناخته می شود. انواع مختلف برنج طارم موجود هست که شامل طارم عطری، طارم صدری، طارم سنگسری، طارم هاشمی (ترکیب برنج طارم و برنج هاشمی)، طارم امکرالهی و طارم چینی هستند. در این بین از طارم عطری و طارم هاشمی می توان به عنوان بهترین های برنج طارم یاد کرد.
طارم هاشمی در مقایسه با طارم عطری، درشت تر و پخت بهتری دارد که اصطلاحا گفته می شود که بیشتر ری می کند. تنها وجه تمایز این برنج نسبت به طارم عطری، عطر و بوی کمتر آن است. البته این را نباید برای برنج طارم یک ضعف در نظر بگیریم. بیشترین ری را در بین برنج های ایرانی، برنج طارم هاشمی دارد.
چرا برنج علی کاظمی جزو مناسب ترین هاست؟
این نوع از برنج توسط کشاورزی به نام علی کاظمی در روستایی در شهرستان فومن کشف شد. پس از آن به نقاط دیگر استان گیلان کشیده شد و مورد توجه کشاورزان قرار گرفت و اکنون نیز طرفداران خاص خود را دارد. این برنج از قد کوتاه تری نسبت به برنج هاشمی و دم سیاه برخوردار است اما پخت نسبتا خوب آن این ضعف را تا حدی جبران کرده است. قیمت مناسب تر برنج علی کاظمی نسبت به سایر برنج ها باعث شده تا جزء برنج های با مصرف بالا باشد. از نظرعطر و طعم نیز چون از ریشه ی برنج های پر محصول می باشد، قابل رقابت با ارقام کیفی مانند برنج طارم نیست.
برنج شیرودی شمال آیا بهترین برنج ایرانی برای پخت در رستوران ها و هتل ها می باشد؟
برنج استخوانی شیرودی یا برنج شیرودی، که از انواع برنج پر محصول می باشد، در نواحی شمال کشور کشت می شود. از نظر ظاهری شباهت زیادی به برنج هاشمی دارد و برای افراد غیر متخصص در زمینه ی برنج قابل تشخیص نمی باشد.
برنج شیرودی به زعم کارشناسان موسسه تحقیقات برنج کشور دارای کیفیت پخت مطلوب در مقایسه با سایر ارقام پر محصول و قابل قبول در مقایسه با طارم هاشمی است. هر چند برنج شیرودی از لحاظ عطر و طعم در مراتب پایین تری نسبت به برنج طارم هاشمی قرار دارد. دلیل پایین بودن قیمت آن نیز درمقایسه با انواع طارم، جدا از عطر و طعم آن، مربوط به پر محصول بودن این برنج است. برنج شیرودی به دلیل کیفیت خوب و قیمت مناسب برای مراسم ها، رستوران دار ها و کارمندان ادارات بسیار اقتصادی و به صرفه است.
در این مقاله سعی کردیم مناسب ترین برنج های ایرانی که برای پخت و استفاده در هتل ها و رستوران ها مناسب می باشد را برای شما عزیزان معرفی کنیم تا بتوانید خوش پخت ترین برنج ایرانی را برای سرو مشتریان خود در نظر بگیرید.