برنج ایرانی قوت غالب سفره های مردم ایران است. اکثر غذاهای سنتی ایرانی در کنار برنج لذیذ تر هستند. در اینجاست که خرید برنج ایرانی مرغوب اهمیت پیدا می کند. پخت برنج به همراه غذای خوب ایرانی یک هنر است. برای خرید برنج باید با انواع برنج ایرانی و ویژگی های هر کدام آشنا باشید. برنج مصرفی سفره های ایرانی طارم، هاشمی، صدری، طارم هاشمی، صدری هاشمی و … است. مردم ایران ترجیح می دهند از برنج ایرانی در مراسمات و سفره های خود استفاده کنند. برنج ایرانی در استان های شمالی مانند گیلان، گلستان و مازندران و هم چنین در کشورهای جنوبی مانند خوزستان نیز کشت می شود. برنج هر منطقه ای با توجه به شرایط آب و هوایی و نوع آب و خاک کشت محصول، عطر و طعم خاص خود را دارد. بنابراین نمی توان هیچ برنجی را به عنوان بهترین برنج ایرانی معرفی کرد. این مسئله کاملا به هر فرد بستگی دارد که عطر و طعم برایش مهم است یا ماندگاری برنج. برنج ایرانی در 4 دسته کلی صدری، گرد، طارم و پرمحصول قرار می گیرند. برای خرید برنج ایرانی مرغوب بهتر است از فروشگاه های معتبر خرید کنید. سعی کنید برنج را بدون واسطه خرید کنید. هر واسطه ای که در بین مسیر برنج خرید از کشاورز قرار می گیرد، درصدی روی برنج خواهد کشید. بنابراین خرید برنج ایرانی از فروشگاه هایی که برنج را مستقیم از کشاورز به دست شما می رسانند بهترین راه است.
برنج طارم هاشمی
برنج طارم هاشمی از برنج های ایرانی است که از ترکیب دو برنج طارم و هاشمی تهیه می شود. البته ترکیب این دو برنج در هنگام کشت انجام می شود نه زمانی که برنج برداشت شده و برای فروش روانه بازار گشته است. بنابراین برای تولید برنج طارم هاشمی در ابتدای کار ترکیبی از دو برنج که به طور معمول 20% طارم و 80% هاشمی است را بعد سم پاشی برای یکدست شدن برنج، در شالیزار کشت می کنند.
در ترکیب برنج طارم و هاشمی برای کشت در شالیزار، نوع برنج طارم اهمیت دارد. هر نوع برنج طارمی را نمی توان برای کشت در زمین کشاورزی با برنج هاشمی ترکیب کرد. بهترین نوع برنج طارم برای این ترکیب، برنج سنگ طارم است. برنج سنگ طارم برنج محلی، معروف و خوش عطر شهرستان فریدونکنار از توابع استان مازندران است. برنج سنگ طارم به دلیل بازدهی پایینی که در زمین های کشاورزی دارد، قیمت بالایی دارد و همین طور به دلیل اینکه برنجی خوش پخت است برای ترکیب با برنج هاشمی مورد استفاده قرار می گیرد. البته این نکته هم قابل بیان است که برنج سنگ طارم در کنار پخت عالی که دارد، عطر و بوی زیادی ندارد.
متاسفانه برخی شالیکاران با ترکیب طارم نامرغوب مانند طارم بدری با برنج هاشمی، برنج طارم هاشمی بی کیفیت را تولید می کنند. بنابراین تشخیص برنج طارم هاشمی مرغوب و کشت شده از برنج سنگ طارم اهمیت زیادی دارد. برنج های طارم هاشمی با کیفیت عطر و بوی خوبی دارند. قیمت برنج طارم هاشمی از سایر برنج های موجود در بازار بیشتر است و در زمره گران ترین برنج ایرانی قرار می گیرد. برای خرید برنج طارم هاشمی بهترین راه اعتماد به تولید کننده و خرید از فروشگاه های معتبر است.
در خرید برنج طارم هاشمی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
برای خرید برنج طارم هاشمی باید توجه کنید که رنگ برنج، سفید متمایل به کرم با شکل ظاهری قلمی است. برنج طارم هاشمی از برنج طارم سنتی اندازه بزرگتری دارد. برنج طارم هاشمی بعد پخت، بیشتر می شود و دانه برنج قد می کشد. برای تشخیص عطر برنج طارم هاشمی مقداری از آن را در کف دست ریخته و با دو دست آن را بفشارید، حالا برنج کف دست خود را ببوئید. حال باید عطر بی نظیر برنج را حس کنید. همین طور می توانید چند دانه از برنج را بجویید و متوجه طعم آن شوید.
به دانه های برنج دقت کنید. مقداری از برنج بردارید و طبق گفته« مشت نمونه خروار است» به دانه های کف دست خود توجه کنید. برنج ها باید یکدست بوده و تعداد دانه های شکسته شده و نیمدانه کمتری داشته باشد. یک دست بودن برنج بسیار مهم است زیرا برنج طارم هاشمی که مخلوط دراد را نمی توان خوب پخت کرد و دیس برنج زیبایی داشت.
سعی کنید برنج را بدون واسطه تهیه کنید. هر واسطه ای که در مسیر رسیدن کشاورز به شما قرار می گیرد، روی افزایش قیمت برنج تاثیر دارد. برنج خرید برنج طارم هاشمی هم این نکته صدق می کند. شما می توانید با خرید از فروشگاه های اینترنتی مانند فروشگاه ما بدون وجود واسطه و افزایش بی دلیل قیمت، برنجی مرغوب و با کیفیت را داشته باشید.
قیمت برنج طارم هاشمی
عطر، طعم و ماندرگاری بالای برنج طارم هاشمی باعث قیمت بالای این برنج در مقایسه با سایر برنج های بازار دارد. قیمت برنج مقداری واحد یا ثابت نیست که بتوان اعلام کرد. شما می توانید با خرید برنج ایرانی از وب سایت آرتا رحیمی با خیالی راحت و بدون دخالت واسطه گرها ، برنجی مرغوب با قیمتی مناسب و عطر و طعم ماندگار تهیه کنید.
خرید برنج مرغوب ایرانی
هنگام خرید برنج ایرانی مرغوب توجه کنید که دانه بلند بودن از مشخصه های برنج مرغوب است. اما حواستان باشد گول برنج های خارجی را نخورید. برنج های خارجی در حالت نیم پخته بیشتر از برنج های داخلی قد می کشند. تنها مزیت شان همین قد بلند بودن شان است.در صورتیک برنج مرغوب ایرانی در کنار قد بلند دانه، عطر و طعم بی نظیری دارد که امکان ندارد بعد پخت از عطر و بوی آن به ایرانی بودن آن پی نبرید. برنج مرغوب ایرانی در رنگ و اندازه دانه هایش تفاوتی وجود ندارد. هم چنین بعد پخت برنج مرغوب ایرانی تا مدتی برنج خشک نمی شود و همان کیفیت اول را دارد. برخلاف برنج های خارجی که تنها چند دقیقه بعد سرد شدن، قابل استفاده نیستند. برای خرید برنج مرغوب ایرانی باید از فروشگاه های معتبر اقدام کنید. ما در تیم ایکس با حذف واسطه های خرید و فروش برنج، برنجی مرغوب و با کیفیت را برای شما فراهم آورده ایم. برای اطلاع از قیمت برنج شمال کلیک کنید.