بهترین برنج ایرانی برای کدام شهر است؟ به صورت میانگین در 17 استان ایران برنج کشت می شود. استان هایی که سطح زیر کشت بیشتری دارند شامل گیلان ، مازندران ، گلستان ، خوزستان ، اصفهان و خراسان شمالی می باشند. اما همیشه برای خریداران تشخیص این که کدام برنج ایرانی بهتر است و یا بهترین برنج ایرانی در کجا کشت می شود سخت بوده است. زیرا تعداد تنوع برنج و سطح زیر کشت آن کار را برای مشتریان مشکل نموده است. با ما در ادامه همراه باشید تا ببینیم بهترین برنج ایرانی برای کدام شهر است؟
بهترین برنج ایرانی از نگاه مشتریان
بر اساس تجربه فروشگاه ما برنج هایی که در استان های شمالی پخت می شوند بیشترین آمار فروش را دارند زیرا اکثر مردم ایران معتقدند برنج شمال خوش طعم تر و معطرتر است. همچنین برنج شمال برای پذیرایی در مجالس نیز پخت بهتری دارد و بیشتر قد می کشد. برنج شمال انواع مختلفی دارد که با توجه به بودجه ای که می خواهید هزینه کنید می توانید یکی از آنها را از قسمت فروشگاه ما انتخاب نمایید و خرید کنید.
بهترین برنج شمال با توجه با آراء مردمی
برنج هاشمی
برنج هاشمی یکی از محبوب ترین برنج های گیلان و مازندران است و می توان آن را به عنوان بهترین برنج طعم دار ایرانی به حساب آورد.
این برنج ، بیشترین مقاومت را در برابر آفت های گیاهی و جانوری دارا می باشد و به همین علت، یکی از سالم ترین برنج های ایرانی شمال است؛ چرا که به سم شیمیایی کمتری برای دفع آفت ها نیاز دارد و کود صنعتی کمتری نیز برای تولید آن استفاده می گردد.
برنج دم سیاه صدری
فروشندگان برنج در شمال ایران ، سال هاست که بر روی برند دم سیاه صدری در بازار کار می کنند و آن را به عنوان یک برند برنج شهری در شهرهای شمال و به خصوص گیلان تبلیغ می نمایند. برنج دم سیاه صدری ، جزو برنج های دست بالا و اعلا به حساب می آید، عطر خوبی دارد و رنگ سفید دانه آن ، گویی رگه بسیار نازکی از رنگ کرم روشن را دارا می باشد.
برنج طارم
طارم نام کلی ای برای تعدادی از برنج های خوب و خوش پخت است که کاشت آن ، با اینکه در همه مناطق شمال از روستاهای گیلان گرفته تا مازندران و گلستان ، وجود دارد. برنج طارم جزئ برنج های پرعطر است که پخت و عطر آن ، گوارای وجود بسیاری از هم وطنان عزیز ایرانی می باشد.
برنج علی کاظمی
برنج علی کاظمی ، به همراه برنج طارم، جزو معطرترین برنج های ایرانی عطری به حساب می آورند.
برنج شیرودی
شیرودی ویژگی هایی دارد که برنج های خارجی را به راحتی ضربه فنی می کند و مصرف آن را در مقایسه با برنج های خارجی، دل پذیرتر می نماید. از جمله این که رنگ بهتری دارد و قدش هم از برنج های دیگر ، بلندتر و استخوانی تر است. البته عطر و طعم آن به اندازه برنج هاشمی نیست، ولی هم چنان جای خود را در خانواده برنج های ایرانی شمال حفظ کرده است.
بهترین برنج شمال از لحاظ پخت
عواملی زیادی در قدرت پخت و میزان قد کشیدن (Rey) برنج های ایرانی تاثیرگذار هستند:
-
نوع خاک شالیزار
-
نوع آب مصرفی برای رشد برنج
-
شرایط اقلیمی و آب و هوایی حاکم بر منطقه زیرکشت
-
میزان و نوع کودهای مورداستفاده در رشد برنج
-
مدت زمان خشک کردن شالی ها و نحوه برنجکوبی شالی ها در کارخانه های برنج
-
مدت زمان سپری شده بعد از تبدیل شالی به برنج سفید تا زمان پخت
-
مهارت و تجربه شالیکاران در مراحل مختلف کاشت و داشت و برداشت برنج
خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز
با خرید مستقیم برنج از شالیکار قیمت تمام شده برنج به صورت چشمگیر کاهش می یابد چون خبری از دلال ها و واسطه ها نیست. امکان دستکاری در برنج وجود ندارد زیرا خرید به صورت مستقیم از کشاورز صورت می گیرد. اما آیا همه می توانند برنج را به صورت مستقیم از کشاورز بخرند؟ طبیعتا این امکان برای همه وجود ندارد پس چاره ی کار خرید برنج از فروشگاه های معتبر است. اگر خریدار برنج به هر دلیلی نتواند به صورت حضوری به شمال مسافرت کرده و به صورت میدانی در مورد مرکز فروش برنج مورد نظر تحقیق کند آنگاه سابقه و برند بودن آن مرکز می تواند سندی محکم بر قابل اعتماد بودن آن مرکز فروش باشد. فروشگاه اینترنتی برنج آرتا رحیمی با سابقه ای بیش از 12 سال امکان خرید برنج را برای همه هموطنان در سراسر ایران به وجود آورده است.
بهترین برنج ایرانی کدام است؟
هر منطقه ای که آب و هوای سالم تری از نظر محیط زیستی در شمال داشته باشد، منطقه خوب تری است و برنج سالم تری خواهد داشت و البته در کنار آن ، جنس خود برنج و عوامل دیگر نیز موثر و تاثیرگذار است. از سوی دیگر همه کسانی که در صنعت کشاورزی برنج هستند، باید تلاش کنند تا برنج بهتری را ارائه بدهند.
2 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
به طور کلی ، برنج های شمال، خوب هستند و قطعاً نسبت به برنج خارجی، از کیفیت بالایی برخوردارند. ولی خب، ذائقه هر فردی متفاوت است.
باز هم مرسی از نظرتون
اکثر برنج های ایرانی خوبند شاید چند فاکتور مهم دیگر در پخت برنج یکی آب مصرفی و حتی شعله مناسب و مهمتر آشپز هم مهم هست. اما یاد مان نرود دو فاکتور اصلی برای کشت برنج آب و املاح هست کشاورزان منطقه ما )منطقه سیارستاق( اطاف شهر کلاچای از شهرستان رودسر( به دلیل اینکه فاصله کوه و دریا تقریبا کم هست و زمین های اطراف رودخانه پلرود از آب و املاح کافی در اثر بارندگی های موجود برخوردار می شوند چون با هر بارندگی مواد و املاح موجود بالاست رادبه طرف دریا سرازیر می شود یکی از خوشمزه ترین و نادر ترین برنج های ایران را پرورش می دهند.