انواع سالاد برنج و نحوه تهیه آنها : در بین ایرانی ها جا افتاده است که از برنج تنها به عنوان غذای اصلی استفاده کنند. اما می توان از برنج در تهیه سالاد نیز استفاده کرد. سالاد برنج به عنوان یک وعده غذایی سبک و خوش طعم می باشد. آرتا رحیمی ارائه دهنده انواع برنج مرغوب ایرانی راهنمای شماست تا انواع سالادهای خوشمزه با برنج را معرفی کند همانطور که می دانید برنج نقش مهمی در وعده های غذایی خانوارهای ایرانی دارد پس انتخاب درست آن ضامن سلامتی همه افراد خانواده است اگر دنبال برنج خوب و ارزان می گردید می توانید روی برنج آرتا رحیمی حساب باز کنید.
انواع سالاد برنج و نحوه تهیه آنها
سالاد برنج با نخود فرنگی
مواد لازم :
- برنج نپخته : ۲ فنجان
- آب : ۳ فنجان
- نمک : نصف قاشق چایخوری
- نخود فرنگی : ۲ فنجان
- خلال پوست لیموترش : تازه دو عدد
- آب نمک : برای هر لیتر آب، یک و نیم قاشق چایخوری نمک
- کشمش : یک چهارم فنجان
- پیازچه خرد شده : نصف فنجان
- خلال پوست لیموترش (رنده شده) : یک و نیم قاشق چایخوری
- برگ نعناع تازه ۱ : قاشق چایخوری
- آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : یک چهارم فنجان
- نمک : نصف قاشق چایخوری
- برنج نپخته : (که با ۵ فنجان برنج پخته برابری می کند)
- خلال پوست لیموترش تازه : (از پوست کن سبزیجات استفاده کنید)
- کشمش : (برای ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب خیسانده و بعد آبکشی کنید)
طرز تهیه سالاد برنج و نخود فرنگی : برنج را طبخ کنید (کته). و همراه با نمک، دو عدد خلال پوست لیموترش را هم به آب برنج اضافه کنید. اگر از نخود فرنگی تازه استفاده می کنید، آن را برای سه تا چهار دقیقه در آب نمک جوشانده و بعد در آب سرد بریزید تا روند پخت متوقف شود. اگر از نخود فرنگی منجمد استفاده می کنید آنها را برای یک دقیقه در آب ولرم بریزید تا یخ آنها آب شود. وقتی برنج پخت، آن را روی یک دیس ریخته تا سریع خنک شود. ۱۰ دقیقه صبر کرده و بعد آن را در کاسه سرو بریزید. حالا نخود فرنگی، کشمش، پیازچه، نعناع، خلال پوست لیمو، آبلیمو، روغن زیتون و نمک را به برنج اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. فورا سرو کنید.
سالاد برنج با مرغ
مواد لازم :
- چلو (برنج پخته) : 2 پیمانه
- سینه مرغ پخته : یک عدد خرد شده
- زیتون : 10 عدد، نصف کرده
- فلفل دلمه متوسط : یک دوم ، نگینی شده
- کنسرو ماهی تن : یک دوم ، روغن گرفته
- تخم مرغ آب پز : یک عدد چهارقاچ
- ترخون ساطوری : یک قاشق غذاخوری
- کاهو : 5 ساقه
- گوجه گیلاسی : 12-10عدد نصف شده
- روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 6 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه سالاد برنج با مرغ
این سالاد یکی از سالادهای خوشمزه ای است که برای درست کردن آن میتوانید از باقی مانده برنج پخته شده روز قبل استفاده نمایید ، ابتدا برنج را به یکی از روشهای چلو یا دمی بگذارید بپزد و یا از باقی مانده برنج روز قبل استفاده کنید. سینه مرغ را پخته و خرد کنید و تخم مرغ را آبپز کرده و به چهار قسمت برش بزنید سپس فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و ترخون را ساطوری کنید و در آخر گوجه گیلاسی را از وسط برش زده و برگ های کاهو را جدا کرده و بشویید. ظرف بزرگی آماده کنید، برنج پخته ، تن ماهی ، فلفل ، زیتون ، گوجه و مرغ پخته شده را داخل ظرف بریزید و هم بزنید ، سالاد را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا جا بیافتد و خنک شود و برگ های کاهو را در ظرف سالاد قرار داده مواد سالاد را روی آن بریزید. مقداری آبلیمو و نمک ، فلفل ، و روغن زیتون را با هم ترکیب کرده روی سالاد بریزید و سرو کنید.
سالاد برنج با سس مارینا
مواد لازم
- ۲ فنجان برنج قهوه ای پخته شده
- ۲ فنجان اسفناج تازه
- ۱ فنجان دانه انار
- ۱ فنجان گردو خرد شده
- ۱/۴ فنجان پنیر فتا خرد شده
- مواد لازم برای سس
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری عسل
- ۲ قاشق غذاخوری آب
- ۱/۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
- ۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
دستورالعمل تهیه سالاد برنج با سس مارینا : تمام مواد لازم برای سس سالاد به جز پیاز را در غذاساز یا مخلوط کن خوب ترکیب کنید و در ظرفی جدا ترکیبات و مواد سالاد را با هم مخلوط کنید حال سس را به مواد اضافه کنید. به همین راحتی. اکنون سالاد شما آماده است بخورید و لذت ببرید!
سالاد برنج و کلم
نکات آسان برای تهیه این سالاد :مواد سس را از قبل مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید. همچنین برای این دستور العمل باید از برنج سرد استفاده کنید.
مواد تشکیل دهنده سس
- ۳ قاشق غذاخوری سرکه
- آب لیمو یک قاشق
- ½ قاشق غذاخوری شکر
- ۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
- نمک و فلفل
- ۱/۳ فنجان روغن زیتون
سالاد
- ۳ فنجان برنج
- ۲ فنجان کلم خرد شده
- ۱ عدد خیار پوست کنده و خرد شده
- ۱ عدد فلفل قرمز خرد شده
- ۲ عدد پیاز خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- نمک و فلفل
دستورالعمل تهیه سالاد برنج و کلم : سرکه، آب لیمو، شکر، پیاز و نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک هم بزنید. سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید تا مواد خوب ترکیب شوند. برنج پخته و سرد، کلم، خیار، فلفل قرمز، پیاز، سبز و جعفری را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید سس روی سالاد بریزید. حال سس را با سالاد ترکیب کنید و در صورت لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا مزه دار شود.سالا شما به همین سادگی آماده شد، بخورید و لذت ببرید.
سالاد برنج یونانی
اگر در آب و هوای گرم زندگی می کنید سالاد برنج یونانی غذای مناسبی برای لذت بردن از یک پیک نیک عالی در آب و هوای گرم است.
مواد لازم برای سس
- ۱/۳ فنجان روغن
- ۱عدد لیمو آبدار
- ۱ عدد سیر خرد شده
- نمک و فلفل برای چاشنی
- مواد لازم سالاد
- ۱ فنجان برنج
- مقدار خیلی کم نخود پخته شده
- چند عدد گوجه فرنگی خرد شده
- ½ فنجان پنیر فتا خرد شد
- ½ فنجان زیتون سیاه خرد شده
- ۱ عدد پیاز قرمز خرد شده
- ۱ عدد خیار متوسط پوست کنده و خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
دستورالعمل تهیه سالاد برنج یونانی : در یک قابلمه متوسط برنج را طبق دستورالعمل بپزید. در حالی که برنج طبخ می شود، مواد لازم گفته شده در بالا را کاسه ای مخلوط کنید حال برنج پخته شده را به همراه همه مواد و نمک و فلفل به جز جعفری مخلوط کنید سپس با جعفری و پنیر فتا خرد شده سالاد را تزیین کنید.
سالاد برنج تابولی
تابولی یکی از غذاهای خوشمزه است که مزه آن فراتر از حد معمول است. در واقع تابولی به دلیل دارا بودن سبزیجات تازه ای که در آن است، آن را تبدیل به یک سالاد خوشمزه کرده است. تابولی اغلب با گندم، بلغور یا کینوا درست می شود امابینجکده طرز تهیه این غذای خوشمزه را با برنج سفید بیان کرده است.
مواد تشکیل دهنده
- ۱ فنجان برنج سفید
- یک عدد خیار پوست کنده و خرد شده
- گوجه فرنگی گیلاسی ۸ عدد
- ۱ ساقه کرفس ریز خرد شده
- ½ برگهای جعفری تازه خرد شده
- ۴ برگ نعناع تازه خرد شده
- ½ قاشق غذاخوری آب لیمو
- ¼ قاشق چایخوری پودر پیاز
- ۲ عدد سیر
- ۱ قاشق چایخوری نمک دریا
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ عدد پیازچه خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
دستورالعمل تهیه سالاد برنج تابولی : آب را در قابلمه روی حرارت متوسط ریخته و برنج را به آن اضافه کنید بعد از پانزده دقیقه طبخ آن راکنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ مخلوطی از خیار، گوجه فرنگی گیلاسی، کرفس، جعفری و نعنا را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر آب لیمو، پودر پیاز، سیر، فلفل، پیازچه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید برنج پخته شده را درغذاساز ریخته و هم بزنید تا برنج کمی له شود سپس آن را با بقیه مواد کاملاً مخلوط کنید.
سالاد برنج با سبزیجات
سالاد برنج یه غذای آسیایی پر از سبزیجات تازه که ترکیبی بی نظیر را می سازند و بعنوان غذای سبک هم می توانید آن را سرو کنید. این سالاد را به عنوان پیش غذا و یا یک غذای رژیمی سرشار از ویتامین میل نمایید.
- مواد لازم برای سالاد برنج
- آب : 2 لیوان
- برنج : 1 لیوان
- تخم مرغ : 6 عدد
- نخود فرنگی پخته : 2 لیوان
- کرفس خرد شده : 3/4 لیوان
- پیاز کوچک خرد شده : 1 عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد
- سس مایونز : 3/4 لیوان
- سس خردل : 1 قاشق چایخوری
- آب لیمو : 1 قاشق
- ترشی فلفل خرد شده : 1/4 لیوان
- تن ماهی جوشانده : 1 قوطی
- شوید خشک : 1/2 قاشق چایخوری
- نمک : 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه : 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد برنج با سبزیجات : 1. آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا 20 دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
2.تخم مرغ ها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.
3.نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج،کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.
4.در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید.
5.سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
برنج ایرانی مرغوب را از کجا بخریم؟
با توجه به اینکه دلالان این حرفه بسیار زیاد شده اند و برای افزایش فروش برنج مرغوب و با کیفیت را با نمونه پایین تر ترکیب می کنند و قیمت برنج را پایین تر می فروشند. با این اوصاف ما به شما پیشنهاد می کنیم که خرید برنج خود را از برنج آراتا رحیمی انجام دهید که تمامی محصولات آن با کیفیت و مرغوب می باشد و با استاندارد های لازمه تولید و بسته بندی می شود.
فرآیند خرید برنج در فروشگاه اینترنتی برنج ایرانی، به دو صورت انجام می شود.
روش اول: خرید آنلاین برنج از فروشگاه اینترنتی و پرداخت آنلاین هزینه ی آن (بعد از تکمیل فرآیند خرید، کارشناسان آرتا رحیمی در سریعترین زمان، برنج شما را به آدرس درج شده در هنگام خرید، ارسال می نمایند.)
روش دوم: خرید به صورت ثبت سفارش: عموماً این روش برای خرید های بالای 500 کیلوگرم استفاده می شود، چرا که حجم خرید بسیار بالا می باشد و برای امور تجاری مورد بهره برداری قرار می گیرد، لذا به همین منظور، می توانید خرید برنج مورد نیاز را از طریق فرم ثبت سفارش خرید برنج، تکمیل نمایید تا کارشناسان ما، در اسرع وقت، فرآیند ثبت سفارش شما را پیگیری نمایند.)