بهترین برنج ایرانی برای رستوران ها و تالارها : یکی از موارد مهمی که برای برای صاحبان رستوران ها و تالارها اهمیت دارد این هست که بهترین برنج را برای پخت غذاهای خود انتخاب کنند به طوری که زمانی که مشتریان و مهمانان به رستوران و تالار می آیند از خوردن غذاهای پخته شده با برنج لذت ببرند. و موجب رضایت آنها شود. برنج انتخاب شده برای رستوران و تالارها بایستی بهترین برنج باشد به طوری که هنگام پخت شکسته نشود و کاملا قد بکشد و ظاهری شفاف و زیبا داشته باشد. پیشنهاد ما به شما برنج با کیفیت آرتا رحیمی است. در ادامه قصد داریم به بهترین برنج ایرانی برای رستوران ها و تالارها بپردازیم. با ما همراه باشید.
بهترین برنج ایرانی برای رستوران ها و تالارها چه ویژگی هایی دارد؟
با در نظر گرفتن موارد زیر می توانید برنج ایرانی خوب و مرغوب را برای رستوران ها و تالارها خریداری و از پخت آن لذت ببرید:
- برنج خشک باشد.
- برنج ترک و بند نداشته باشد.
- برنج دارای شفافیت باشد.
- برنج بایستی برنجی یک دست و همگن باشد.
- برنج داری عطر داشته باشد.
- برنج خوش پخت باشد.
- قیمت مناسبی داشته باشد.
بهترین برنج ها برای رستوران ها و تالارها ایرانی با عطر، پخت و قیمت بسیار مناسب برنج فجر، هاشمی، دم سیاه، طارم، علی کاظمی، شیرودی و … می باشد.
برنج فجر بهترین برنج برای پخت در رستوران ها و تالارها
برنج فجر محلی جویبار و همچنین برنج فجر بهترین برنج ایرانی برای رستوران های ایرانی است زیرا این برنج هنگام پخت نمیشکند و به خوبی قد میکشد و بعد از پخت کاملا به رنگ سفید و روشن درمیآید. برنج فجر مازندران یک نوع برنج عطری نیز می باشد که قیمت آن از برنج طارم محلی و یا طارم هاشمی ارزانتر است.
برنج هاشمی بهترین برنج عطری برای پخت در رستوران ها و تالارها
برنج هاشمی برای مواقعی مصرف می شود که عطر و طعم برنج مقدم بر قیمت آن است. هر ساله برنج هاشمی به عنوان پر کشت ترین در استان مازندران و گیلان انتخاب می شود. هر کسی که از برنج هاشمی استفاده کرده باشد، طعم و عطر آن را در خاطر خود برای همیشه به یادگار خواهد داشت.
برنج هاشمی دو نوع دارد که شامل برنج هاشمی سرد و برنج هاشمی گرم است. نام های معروف برنج سرد و گرم، برنج صدری هاشمی و برنج طارم هاشمی است. به دلیل پخت عالی و عطر بی نظیر این برنج، طرفداران خاص خود را در خانه های ایرانی و خارج از کشور دارد. ساختار منظم و قد کشیده این برنج به همراه پخت راحت آن باعث شده تا هر ساله سفارشات زیادی برای این نوع برنج برای رستوران ها و تالارها باشد.
این برنج را به عنوان بهترین برنج عطری ایرانی به حساب آورد. این برنج به دلیل مقاومت بالا دربرابر آفات، کمترین میزان استفاده از سم و کود شیمیایی را دارد. خود این موضوع باعث شده تا برنج هاشمی به دلیل سالم بودن کاربرد زیادی داشته باشد.
برنج دم سیاه صدری گیلان چطور؟
برنج دم سیاه یکی از انواع برنج های کیفی است که فقط در استان گیلان کشت می شود و بهره وری این برنج نسبت به سایر برنج ها کمتر است و به طور متوسط کمتر از برنج های دیگر محصول می دهد. این نوع برنج بیشتر به خاطر ویزگی های ظاهری اش برای پخت در رستوران ها و تالار ها مورد توجه قرا گرفته است. رنگ سفید مایل به کرم آن باعث شده تا هنگام میل آن حس خوبی را به مهمانان انتقال دهد. عطر و طعم برنج به همراه ظاهر خوش رنگ آن، باعث شده تا به عنوان برنج اشرافی و اعیانی در مجالس مورد استفاده قرار بگیرد.
برنج دم سیاه تنها در استان گیلان کشت می شود و به دلیل کم یاب بودن این برنج و کم کشت بودن آن، باعث شده تا قیمت آن بالاتر از سایر برنج ها باشد. برنج دم سیاه به دلیل رنگ ریشک یا دم شلتوک آن است که به این نام معروف است.
برنج طارم محبوبترین برنج برای پخت در رستوران ها و تالارها
از انواع بهترین برنج ایرانی که از مرغوبیت خاصی برخوردار است می توان به برنج طارم اشاره کرد. مبدا تولید و کشت برنج طارم استان مازندران است. طارم به عنوان برنج کم محصول شناخته می شود. انواع مختلف برنج طارم موجود هست که شامل طارم عطری، طارم صدری، طارم سنگسری، طارم هاشمی (ترکیب برنج طارم و برنج هاشمی)، طارم امکرالهی و طارم چینی هستند. در این بین از طارم عطری و طارم هاشمی می توان به عنوان بهترین های برنج طارم یاد کرد.
طارم هاشمی در مقایسه با طارم عطری، درشت تر و پخت بهتری دارد که اصطلاحا گفته می شود که بیشتر ری می کند. تنها وجه تمایز این برنج نسبت به طارم عطری، عطر و بوی کمتر آن است. البته این را نباید برای برنج طارم یک ضعف در نظر بگیریم. بیشترین ری را در بین برنج های ایرانی، برنج طارم هاشمی دارد.
برنج علی کاظمی چرا جزو بهترین ها است؟
این نوع از برنج توسط کشاورزی به نام علی کاظمی در روستایی در شهرستان فومن کشف شد. پس از آن به نقاط دیگر استان گیلان کشیده شد و مورد توجه کشاورزان قرار گرفت و اکنون نیز طرفداران خاص خود را دارد. این برنج از قد کوتاه تری نسبت به برنج هاشمی و دم سیاه برخوردار است اما پخت نسبتا خوب آن این ضعف را تا حدی جبران کرده است. قیمت مناسب تر برنج علی کاظمی نسبت به سایر برنج ها باعث شده تا جزء برنج های با مصرف بالا باشد. از نظرعطر و طعم نیز چون از ریشه ی برنج های پر محصول می باشد، قابل رقابت با ارقام کیفی مانند برنج طارم نیست.
برنج شیرودی شمال آیا بهترین برنج ایرانی برای پخت در رستوران ها و تالارها است؟
برنج استخوانی شیرودی یا برنج شیرودی، که از انواع برنج پر محصول می باشد، در نواحی شمال کشور کشت می شود. از نظر ظاهری شباهت زیادی به برنج هاشمی دارد و برای افراد غیر متخصص در زمینه ی برنج قابل تشخیص نمی باشد.
برنج شیرودی به زعم کارشناسان موسسه تحقیقات برنج کشور دارای کیفیت پخت مطلوب در مقایسه با سایر ارقام پر محصول و قابل قبول در مقایسه با طارم هاشمی است. هر چند برنج شیرودی از لحاظ عطر و طعم در مراتب پایین تری نسبت به برنج طارم هاشمی قرار دارد. دلیل پایین بودن قیمت آن نیز درمقایسه با انواع طارم، جدا از عطر و طعم آن، مربوط به پر محصول بودن این برنج است. برنج شیرودی به دلیل کیفیت خوب و قیمت مناسب برای مراسم ها، رستوران دار ها و کارمندان ادارات بسیار اقتصادی وبه صرفه است.
نحوه ی تشخیص برنج فجر ایرانی از برنج های خارجی چیست؟
صاحبان رستوران ها و یا مسئولین خرید رستوران ها در خرید برنج ایرانی فجر باید به چند پارامتر مهم توجه کنند. زیرا شباهت برنج فجر ایرانی به برنج های خارجی منجر به این شده است تا خیلی از کلاهبرداران برنج خارجی یا ترکیب برنج خارجی و فجر را به نام برنج فجر ایرانی بفروشند.
پس تشخیص تفاوت های کلیدی میان برنج فجر ایرانی و برنج های خارجی می تواند به شما در خرید برنج اصیل و ایرانی فجر درجه یک کمک کند:
- برنج فجر ایرانی شکل و قالب سوزنی دارد (دو سر سوزنی است) بنابراین اغلب به آن برنج فجر سوزنی می گویند ولی بخاطر استحکام برنج فجر اعلاء در مقابل جوشیدن و قدرت پخت بالا به آن برنج فجر استخوانی نیز گفته می شود. اما برنج های خارجی کمی چاق تر و درشت هستند و به شکل سوزنی نیستند.
- رنگ برنج فجر ایرانی و برنج های خارجی به رنگ کریستالی است. ولی برنج فجر ایرانی کمی به رنگ سبز متمایل است در حالی که برنج های خارجی به رنگ روشن نزدیکتر است.
- برنج ایرانی فجر معطر و خوش عطر است ولی برنج های خارجی هیچ عطر و بویی ندارند.
- برنج فجر ایرانی درجه یک کمی حالت روغنی دارد به طوری که با گرفتن یک مشت از برنج فجر شمال در دستان خود و فشردن آن احساس خواهید کرد که برنج ها بدون اصطکاک بر روی یکدیگر میغلتند ولی برنج های خارجی خشک و زیر هستند.
برنج ایرانی مرغوب را از کجا بخریم؟
با توجه به اینکه دلالان این حرفه بسیار زیاد شده اند و برای افزایش فروش برنج مرغوب و با کیفیت را با نمونه پایین تر ترکیب می کنند و قیمت برنج را پایین تر می فروشند. با این اوصاف ما به شما پیشنهاد می کنیم که خرید برنج خود را از برنج آراتا رحیمی انجام دهید که تمامی محصولات آن با کیفیت و مرغوب می باشد و با استاندارد های لازمه تولید و بسته بندی می شود.
فرآیند خرید برنج در فروشگاه اینترنتی برنج ایرانی، به دو صورت انجام می شود.
روش اول: خرید آنلاین برنج از فروشگاه اینترنتی و پرداخت آنلاین هزینه ی آن (بعد از تکمیل فرآیند خرید، کارشناسان آرتا رحیمی در سریعترین زمان، برنج شما را به آدرس درج شده در هنگام خرید، ارسال می نمایند.)
روش دوم: خرید به صورت ثبت سفارش: عموماً این روش برای خرید های بالای 500 کیلوگرم استفاده میشود، چرا که حجم خرید بسیار بالا می باشد و برای امور تجاری مورد بهره برداری قرار می گیرد، لذا به همین منظور، می توانید خرید برنج مورد نیاز را از طریق فرم ثبت سفارش خرید برنج، تکمیل نمایید تا کارشناسان ما، در اسرع وقت، فرآیند ثبت سفارش شما را پیگیری نمایند.)