با این روش ها خاصیت برنج را چند برابر کنید : برنج در اغلب دنیا به عنوان بخش اصلی بسیاری از وعدههای غذایی مصرف میشود. از جمله خواص برنج برای سلامتی میتوان به تأمین فوری انرژی، تنظیم و بهبود حرکات روده، تثبیت سطح قند خون و کاهش روند پیری اشاره کرد.متاسفانه بسیاری از افراد مخصوصا بانوان در دوران رژیم غذایی خود برنج را به طور کامل از وعده روزانه مصرف غذایی حذف میکنند و با این کار حامی بسیار قوی در جهت بروز بسیاری از بیماری ها و ضربه به سیستم ایمنی بدن خود می شوند اما اگر برنج را به همراه مواد خوراکی میل کنید، آسیب به سیستم ایمنی بدن شما به حداقل می رسد. در ادامه به توضیح چند روش برای افزایش خاصیت برنج خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.
برنج چیست؟
برنج از مهمترین غلات و اقلام غذایی جهان است. نیمی از جمعیت جهان، به برنج به عنوان یک غذای اصلی وابسته هستند. شواهد پیدایشی نشان میدهد که برنج در ۸۲۰۰–۱۳۵۰۰ سال پیش در دره رودخانه پرل چین سرچشمه گرفتهاست. پیشتر، اسناد باستانشناسی حدس میزدند که برنج در دره رودخانه یانگ تسه در چین اهلی شده باشد. برنج از آسیای شرقی، به مناطق جنوبی تر و آسیای جنوبی گسترش یافت.
روش پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج چگونه است؟
برای پخت برنج ابتدا باید کاملا آن را پاک کرد سپس باید شست. برنج را موقع شستن نباید چنگ زد. موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج می شود. تا وقتی که آب زلال شود معمولا ۳ بار شسته می شودسپس برنج را با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و زیاد کردن حجم، جای آن تنگ نباشد. هنگام خیس کردن برنج نمک یادتان نرود. برنج خیس کرده بدون نمک هنگام پخت زود شکفته می شود و برنج پس از آماده شدن نرم و خمیر می شود.
البته بعضی برنج ها را باید یک شب قبل خیس کرد و بعضی را ۳ الی ۴ ساعت قبل که این به نوع برنج و تازگی و کهنگی برنج بستگی دارد. برنج های کهنه را می شود از قبل خیس کرد و با خیس کردن خیلی کیفیت بهتری پیدا می کنند البته اگه دیر خیس شوند و مدت کمی داخل آب بوده باشند هنگام پخت آب بیشتری طلب می کنند تا ری کنند. ولی برنج های تازه با خیس کردن زیاد کیفیت خودشان را از دست می دهند و باید مدت کمی در آب مانده باشند و هنگام پخت هم آب کمتری برای پختن طلب می کنند.
با این روش ها خاصیت برنج را چند برابر کنید.
هویج پلو
هویج به علت ویتامین k، پتاسیم، آنتی اکسیدان، بتاکاروتن و فیبر در خود یک ماده غذایی مناسب برای کاهش وزن و درمان اسهال است که اگر همراه برنج مصرف شود، می تواند تاثیر بیشتری در درمان اسهال داشته باشد.
کشمش پلو
از فواید کشمش می توان به تسکین یبوست، اسیدوز و تب اشاره کرد. جالب است بدانید که مصرف کشمش پلو می تواند در سلامت چشم، مراقبت از دندان، افزایش کیفیت استخوان و کم خونی تاثیر بگذارد.
عدس پلو
هضم آسان، تامین آهن و پروتئین موجود در عدس پلو می تواند باعث تقویت ذهن، جلوگیری از آلزایمر، رفع کم خونی، درمان ناراحتی های رودهای، درمان التهاب و زخمهای دهان و گلو، درمان دیفتری، بهبود نفخ معده، دفع صفرا، افزایش مقدار مدفوع، سلامت سیستم قلبی_ عروقی، بهبود یبوست و افزایش شیر مادران شیرده شود.
ماش پلو
خواص آنتی اکسیدانی، مس و مواد مغذی موجود در ماش می تواند نقش بسیار زیادی در درمان یبوست، اسهال، بهبود سیستم گوارش، رشد کودکان، کاهش کم خونی در نوزادان، تقویت حافظه، سلامت لثه، جلوگیری از پوکی استخوان، درمان گرما زدگی، درمان بیماری نقرص، بهبود کاسترول خون و قلب، افزایش انرژی در مادران باردار، درمان دیابت نوع دو، کاهش وزن، تقویت بنیه بدن و درمان قند خون داشته باشد.
زیره پلو
زیره به علت وجود ویتامین k، B، C، E، کلسیم، منیزیم، فسفر و آهن در خود می تواند بسیاری از بیماری هایی مانند نفخ معده، تشنج، صرع، چاقی، دفع سموم بدن، رفع تنگی نفس، سکسکه، دل درد کودکان، برونشیت، لاغری در نواحی شکم، درمان یبوست، بر طرف کردن قرمزی چشم، درد دندان، درد زخم را بهبود بخشد و بهتر است برای به حداقل رساندن تاثیر این بیماری ها حتما همراه برنج مصرف شود.
گوجه پلو
یکی از غذاهای قدیمی و خوشمزه در سفره های ایرانی گوجه پلو است. این وعده غذایی به علت ویتامین های گوجه فرنگی در خود مانند ویتامین A، K، C و آهن به حفظ سلامت مادر و جنین کمک میکند و در کاهش وزن، کاهش خستگی بدن، تقویت بینایی ، بهبود رشد موهای جنین، کمک کردن به تصفیه خون، کاهش فشار خون، کاهش کم خونی در دوران بارداری، حفظ سلامت دندان، لثه و استخوان موثر است البته به یاد داشته باشید که اگر مصرف بیش از اندازه آن با برنج ، میتواند باعث افزایش وزن در شما شود.
خواص درمانی و دارویی برنج چیست؟
- برنج قهو ه ای خاصیت ضد التهاب عصبی را درد.
- خوردن برنج تحریکات معده و روده را کم می کند.
- از جوانه برنج نوعی مالت تهیه می شود که بعنوان مقوی معده بکار می رود.
- اگر برنج را در آب بپزید آب درمان کننده اسهال و اسهال خونی است.
- برای شست و شوی زخم ها از آب برنج استفاده کنید.
- آب برنج را می توان برای درمان ورم های روده ای و استفراغهای خونی به کار برد.
- دم کرده ریشه و ساقه های زیر زمینی برنج برای زیاد شدن ترشحات ادرار مصرف می شود.
- برای درمان تب، بدن و سر را با در برنج کمپرس کنید .
- برنج خواب آور است.
- برنج تشنگی را برطرف می کند.
11- و …
برنج ایرانی مرغوب را از کجا بخریم؟
با توجه به اینکه دلالان این حرفه بسیار زیاد شده اند و برای افزایش فروش برنج مرغوب و با کیفیت را با نمونه پایین تر ترکیب می کنند و قیمت برنج را پایین تر می فروشند. با این اوصاف ما به شما پیشنهاد می کنیم که خرید برنج خود را از برنج آراتا رحیمی انجام دهید که تمامی محصولات آن با کیفیت و مرغوب می باشد و با استاندارد های لازمه تولید و بسته بندی می شود.
فرآیند خرید برنج در فروشگاه اینترنتی برنج ایرانی، به دو صورت انجام می شود.
روش اول: خرید آنلاین برنج از فروشگاه اینترنتی و پرداخت آنلاین هزینه ی آن (بعد از تکمیل فرآیند خرید، کارشناسان آرتا رحیمی در سریعترین زمان، برنج شما را به آدرس درج شده در هنگام خرید، ارسال می نمایند.)
روش دوم: خرید به صورت ثبت سفارش: عموماً این روش برای خرید های بالای 500 کیلوگرم استفاده میشود، چرا که حجم خرید بسیار بالا می باشد و برای امور تجاری مورد بهره برداری قرار می گیرد، لذا به همین منظور، می توانید خرید برنج مورد نیاز را از طریق فرم ثبت سفارش خرید برنج، تکمیل نمایید تا کارشناسان ما، در اسرع وقت، فرآیند ثبت سفارش شما را پیگیری نمایند.)