یکی از غذاهای اصیل ایرانی ته چین است که از مخلوط برنج به همراه گوشت مرغ و ماست و تخم مرغ و زعفران تشکیل می شود. ته چین در واقع نه تنها با گوشت مرغ بلکه می توان آن را با گوشت گوسفند نیز درست کرد. ته چین یک غذایی است که می توان آن را به شکل قالبی و بسیار شیک و مجلسی درست کرد تا در مهمانی ها سرو شود. در ادامه این مطلب به شما طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی با برنج ایرانی را آموزش خواهیم داد تا از پخت آن لذت ببرید.پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ با برنج ایرانی:
- سینه مرغ: 1 عدد
- برنج ایرانی: 3 پیمانه
- ماست چکیده: 1 پیمانه
- نوشته های مشابه
- طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی با مرغ
- طرز تهیه هویج پلو با مرغ؛ غذای مجلسی به…
- طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی؛ نکات کلیدی…
- طرز تهیه چلو گوشت؛ غذای مجلسی سفره ایرانیها
- کره: 50 گرم
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد متوسط
- گلاب: 1 فنجان
- زرشک: 100 گرم
- پودر قند: 1 قاشق چای خوری
- روغن مایع: به اندازه لازم
- زعفران آب کرده: 1 قاشق غذا خوری
- دارچین: 1 قاشق چای خوری
- خلال پسته: به میزان لازم
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی
تاثیر برنج ایرانی برای پخت ته چین
گام اول برای پخت ته چین خوشمزه انتخاب یک برنج خوب می باشد که ما به شما برنج ایرانی را توصیه می کنیم. برنج ایرانی با عطری که هنگام پخت به غذای شما می دهد خوشمزگی ته چین شما را چند برابر می کند.برنج را پاک کنید و چند بار با آب بشویید. سپس یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و درون آن چند پیمانه آب، نمک و مقداری روغن را به همراه برنج به درون قابلمه بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید. بعد از گذشت مدتی برنج را تست کنید و هنگامی که برنج به اندازه کافی نرم شد به طوری که اطراف آن پخته باشد و مغز آن کمی سفت باشد، آنگاه برنج آماده ی آبکشی می باشد. برنج را با آب ولرم آب کشی کنید و سپس آن را کنار بگذارید.
دستور تهیه ته چین مرغ:
در اولین مرحله پخت ته چین باید سینه مرغ را آماده کنید، برای این کار سینه مرغ را به همراه چند پیمانه آب و پیازی که پوست گرفته شده و چهار قاچ شده است و زرد چوبه در داخل یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید. بعد از پخته شدن سینه مرغ، قابلمه را از اجاق گاز پایین بیاورید و بگذارید کمی سرد شود ، سپس سینه مرغ را کاملا ریش ریش کنید و در یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
در گام بعدی یک تابه مناسب را انتخاب کنید و روغن درون آن بریزد و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید. بعد از اینکه روغن داغ شد سینه مرغ را که در مراحل قبل ریش ریش کردید به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس مقداری دارچین، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و هم بزنید و دوباره مرغ را تفت دهید.
بعد از تمام شدن تفت دادن مرغ آن را کنار بگذارید، حالا دوباره روغن به تابه اضافه کنید و زرشک را به همراه پودر قند به مدت چند دقیقه در دمای پایین تفت دهید. مواظب باشید که زرشک ها نسوزند.
در گام بعدی یک کاسه گود و بزرگ را انتخاب کنید و سپس زرده تخم مرغ را به همراه گلاب و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود. سپس در گام بعدی ماست را به ظرف اضافه کنید و دوباره به خوبی آن را هم بزنید. در حرکت بعدی برنج آبکش شده را به ظرف اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
برای پختن ته چین بهتر است از یک ظرف شیشه ای نسوز یا اصطلاحاً پیرکس استفاده کنید. (از قابلمه نچسب نیز می توانید استفاده کنید) داخل ظرف پیرکس را با یک قلمو آغشته به روغن، چرب کنید. نصف مواد را به کف ظرف بریزید و آن را خوب فشار دهید تا کاملا فشرده شوند. سپس مرغ تفت داده شده را به همراه زرشک تفت داده شده را به آن اضافه کنید و دوباره خوب آن را به کف ظرف فشار دهید. سپس باقیمانده برنج را دوباره در ظرف بریزید و خوب آن را فشار دهید. در انتها کره را به قسمت های کوچک تقسیم کنید و بر روی سطح برج قرار دهید. می توانید از روغن کرمانشاهی نیز برای این کار استفاده کنید.
بر روی ظرف پیرکس حاوی ته چین یک فول نازک بکشید و ظرف پیرکس را در فر قرار دهید. مدت زمانی که ته چین نیاز دارد در دمای 180 درجه سانتیگراد فر کاملا پخته شود یک ساعت می باشد.
بعد از اینکه ته چین مرغ شما آماده شد. می توانید آن را با خلال پسته و زرشک تزیین کنید.
نکات طلایی در تهیه ته چین مرغ :
برای پختن ته چین نیز می توانید از قابلمه تفلون استفاده کنید. در این صورت برای پختن ته چین در قابلمه نچسب باید حدود یک ساعت و نیم آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
برای داشتن یک ته چین مجلسی و زیبا تر از میزان بیشتری زعفران استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید در طبخ ته چین مرغ از قارچ نیز استفاده کنید، به این منظور باید کمی قارچ را با مقدار کمی روغن تفت دهید و به ته چین اضافه کنید.
گوشت مرغی که در ته چین استفاده می کنید باید مغز پخت شود. تفت دادن آن به این منظور است و یک مرحله اجباری نیست.
اگر مجبور هستید از قابلمه به جای فر استفاده کنید، ترجیحا از یک قابلمه با ارتفاع کمتر یا یک ماهیتابه استفاده کنید تا ته چین شما برشته تر شود.
نوع ماستی که در ته چین استفاده می کنید بسیار در طعم و عطر غذا مهم است، بهتر است از ماست چکیده استفاده کنید.
دستور تهیه ته چین مرغ که به آن پرداختیم برای 4 نفر مناسب است. در صورت کم یا زیاد شدن افراد، نسبت مواد اولیه را تغییر دهید.
خرید و فروش انواع برنج مرغوب شمال در آرتا رحیمی
خرید و فروش عمده انواع برنج مرغوب شمال آرتا رحیمی در سراسر ایران آغاز شده است . محصولات ما از جمله برنج شیرودی، برنج طارم دمسیاه ، برنج طارم سنگی، برنج عنبر بو، برنج ندا, برنج فجر و سبوس برنج می توان با دفتر مرکز فروش برنج تماس گرفت .
برای مشاهده لیست قیمت از لینک ذیل استفاده کنید .
در حال حاضر شرکت برنج آرتارحیمی انواع برنج محلی شمالی و برنج ایرانی و دیگر برنج ها را تولید و بسته بندی و در بسته های زیبا و محکم به صورت عمده و تک فروشی ارسال می نماید . هدف ما ارسال بهترین محصولات با قیمتی مناسب به دست شما مشتریان عزیز می باشد .
خرید اینترنتی ارزان برنج ایرانی
اگر به دنبال خرید برنج با قیمت مناسب هستید ، حتی یک ثانیه را هم از دست ندهید . ما به شما برنج آرتا رحیمی را پیشنهاد می کنیم . بسیاری از مردم در زمینه تشخیص برنج خوب و با کیفیت تخصص و توانایی ندارد . همچنین خرید این محصول به صورت مستقیم از شالیزار و خود کشاورز هزینه ، زمان و زحمت زیادی را به دنبال دارد. ما همین کار را برای شما با هزینه کمتر و صرف کمترین زمان انجام می دهند . شما می توانید انواع برنج شمال را به صورت اصل و خالص از ما خریداری کرده و از طعم و عطر آن لذت ببرید .
برنج ایرانی مرغوب را از کجا بخریم؟
با توجه به اینکه دلالان این حرفه بسیار زیاد شده اند و برای افزایش فروش برنج مرغوب و با کیفیت را با نمونه پایین تر ترکیب می کنند و قیمت برنج را پایین تر می فروشند . با این اوصاف ما به شما پیشنهاد می کنیم که خرید برنج خود را از برنج آراتا رحیمی انجام دهید که تمامی محصولات آن با کیفیت و مرغوب می باشد و با استاندارد های لازمه تولید و بسته بندی می شود .
فرآیند خرید برنج در فروشگاه اینترنتی برنج ایرانی، به دو صورت انجام میشود.
روش اول : خرید آنلاین برنج از فروشگاه اینترنتی و پرداخت آنلاین هزینه ی آن ( بعد از تکمیل فرآیند خرید ، کارشناسان ما در سریعترین زمان، برنج شما را به آدرس درج شده در هنگام خرید، ارسال می نمایند .)
روش دوم : خرید به صورت ثبت سفارش : عموماً این روش برای خرید های بالای 500 کیلوگرم استفاده میشود ، چرا که حجم خرید بسیار بالا می باشد و برای امور تجاری مورد بهره برداری قرار می گیرد ، لذا به همین منظور ، می توانید خرید برنج مورد نیاز را از طریق فرم ثبت سفارش خرید برنج ، تکمیل نمایید تا کارشناسان ما ، در اسرع وقت ، فرآیند ثبت سفارش شما را پیگیری نمایند .)