پخت شیرین پلو با برنج ایرانی : شیرین پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که به عنوان یک غذای پر طرفدار و مجلسی در میان ایرانیان شناخته می شود. شیرین پلو به صورت متداول با گوشت مرغ طبخ می شود البته در برخی شهرها این غذا را با گوشت قرمز هم طبخ می کنند. برای طبخ بهتر این برنج پیشنهاد می کنیم که از برنج ایرانی استفاده کنید که هم خوش خوراک تره و همچنین خوش عطر و بو می باشد.
طرز تهیه شیرین پلو با برنج ایرانی
ابتدا برنج را به میزان لازم پیمانه کنید و سپس در آب و نمک به مدت چند ساعت خیس کنید. برای پخت این غذا بهتر از مرغ استفاده کنید. مرغ را درون مقداری آب و نمک و پیاز و زردچوبه می پزیم به طوری که نرم شود.
در این فاصله که مرغ پخته می شود خلال بادام و پسته را در مقداری گلاب خیس می کنیم. زرشک ها را شسته و د رآب مقداری خیس می کنیم. سپس مقداری پیاز را رنده می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا مرحله ای که سرخ شود.
هویج ها را هم پوست میگیریم و به صورت خلال های 2 سانتی متری خرد میکنیم و در یک تابه دیگر با کمی روغن تفت میدهیم تا هویج ها هم نرم شوند.بعد به هویج ها به اندازه 1 الی 2 قاشق غذا خوری شکر به همراه کمی زعفران و نصف پیمانه آب اضافه میکنیم و در تابه را میبندیم تا هویج ها خوب بپزد ولی لح نشوند.و وقتی آب هویج بخار شد باز هم با همان روغنی که داخلش است کمی تفتش میدهیم.
پخت شیرین پلو با برنج ایرانی
در مرحله بعد باید تلخی خلال پرتقال را از بین ببرید و برای این کار باید چند بار خلال ها را در آب بریزید و آب آن را خالی کنید و در مرحله بعد چند بار در آب جوش بریزید و بعد از یکی دو بار قل زدن آب جوش را خالی کنید. و در در مرحله آخر 3 تا 4 ق غ شکر و کمی زعفران داخل آن بریزید و بگذارید تا آب آن کم شود ولی غلیظ نشود.بعد خلال ها را از آب جدا میکنیم و آب آن را کنار میگذاریم تا بعدا استفاده کنیم.
در مرحله بعد مرغ پخته شده را از آب خارج میکنیم و به تکه های کوچکتر میبریم و این تکه ها را به تابه پیاز رنده شده و سرخ شده اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم . سپس زرشک ها را هم از آب خارج میکنیم تا آب آن گرفته شود و در کنار مرغ ها تفت میدهیم .
دقت کنید بعد از اضافه شدن زرشک ها مدام هم بزنید تا زرشک نسوزد.سپس هویج و خلال پرتقال آماده شده را داخل تابه مرغ ها میریزیم و هم میزنیم. در این مرحله باید مواد را تست کنید تا اگر احتیاج به شیرینی بیشتری داشت به آن شکر یا همان آب شیرینی که از خلال پرتقال کنار گذاشتیم اضافه کنیم .
در تابه را بندید و اجازه دهید همه مواد به مدت 15 الی 20 دقیقه در کنار هم بپزند و ترکیب شوند. بعد ار ترکیب شدن مواد خلال پسته و بادام را هم از گلاب خارج میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم تا با هم مخلوط شوند.
برنج را آبکش میکنیم و بعد از اینکه دم کشید و خواستیم سرو کنیم مواد شیرین پلو را به صورت لایه به لایه در ظرف مورد نظر به همراه برنج میکشیم.
برنج ایرانی مرغوب را از کجا بخریم؟
با توجه به اینکه دلالان این حرفه بسیار زیاد شده اند و برای افزایش فروش برنج مرغوب و با کیفیت را با نمونه پایین تر ترکیب می کنند و قیمت برنج را پایین تر می فروشند. با این اوصاف ما به شما پیشنهاد می کنیم که خرید برنج خود را از برنج آراتا رحیمی انجام دهید که تمامی محصولات آن با کیفیت و مرغوب می باشد و با استاندارد های لازمه تولید و بسته بندی می شود.
فرآیند خرید برنج در فروشگاه اینترنتی برنج ایرانی، به دو صورت انجام میشود.
روش اول: خرید آنلاین برنج از فروشگاه اینترنتی و پرداخت آنلاین هزینه ی آن ( بعد از تکمیل فرآیند خرید، کارشناسان ما در سریعترین زمان، برنج شما را به آدرس درج شده در هنگام خرید، ارسال می نمایند.)
روش دوم: خرید به صورت ثبت سفارش: عموماً این روش برای خرید های بالای 500 کیلوگرم استفاده میشود ، چرا که حجم خرید بسیار بالا می باشد و برای امور تجاری مورد بهره برداری قرار می گیرد، لذا به همین منظور، می توانید خرید برنج مورد نیاز را از طریق فرم ثبت سفارش خرید برنج، تکمیل نمایید تا کارشناسان ما، در اسرع وقت، فرآیند ثبت سفارش شما را پیگیری نمایند.)