بیش از یکبار برنج را گرم نکنید : گرم کردن غذاهای باقی مانده یک عادت بسیار بدی است که با وجود دستگاه هایی مانند ماکروفر و تستر روند رو به افزایش است.اما باید بدانیم که گرم کردن برخی از غذاها مانند برنج ارزش غذایی خود را از دست می دهد و خوردن آن نیز مضر است.شما می توانید برای خرید برنج از فروشگاه آرتا رحیمی دیدن نماید.
بیش از یکبار برنج را گرم نکنید
برنج از آن دسته از مواد غذایی است که به عنوان غذای اصلی و رایج مردم استفاده می شود و به علت گران بودن بیشتر مردم باقی مانده آن را دوباره با گرم کردن مورد استفاده قرار می دهند .اما باید به این نکته توجه داشته باشیم که خوردن گرم شده دوباره برنج خاصیت چندانی ندارد علاوه بر اینکه شاید دچار مسمومیت نیز بشوید.
برنج را برای چه مدت میتوان نگهداری کرد؟ چند بار میتوان گرم کرد؟
همانطور که میدانید برنج قبل از پختن دارای عمر نسبتا طولانی است و درصورتی که به درستی نگهداری شود میتوان سال ها باقی بماند. اما بعد از پخت برنج داستان متفاوت خواهد بود.برنج پخته شده را باید تا یک ساعت پس از پخت در یخچال قرار داد و تا حداکثر 24 ساعت بعد استفاده کرد همچنین نباید بیش از یک بار پس از پخته شدن گرم شود.
بیشتر بخوانید : خواص برنج ایرانی
اگر بعد از پخت برنج ، این محصول در دمای اتاق باقی بماند این باکتری ها رشد کرده و و تکثیر شوند و باعث مسمومیت غذایی شوند که از علایم آن میتوان به اسهال و استفراغ اشاره کرد.بیماری های اسهال و استفراغ بیشتر توسط مسمومیت های غذایی به وجود می آیند که سالانه باعث مرگ حدود 200 هزار نفر میشود .
بیشتر بخوانید : رازهای پخت یک برنج خوشمزه
طبق تحقیقات انجام شده هر ساله یک نفر از هر 10 نفر از خوردن غذا های آلوده بیمار میشود و میمیرند که تعداد زیادی از این افراد را کودکان زیر 5 سال تشکیل میدهند .اگر برنج پس از پخت در فضای باز قرار گیرد قارچها به سرعت در آن رشد میکند بنابراین مصرف این برنج میتواند عوارضی مانند مسمومیت غذایی، اسهال، استفراغ و حالت تهوع را برای افراد به دنبال داشته باشد.
فروشگاه برنج ارتا رحیمی ارائه کننده انواع برنج شمال و خرید برنج عمده (برنج ندا، برنج فجر، برنج شیرودی ، برنج طارم و …) با بهترین کیفیت میباشد.
معرفی انواع برنج ایرانی