پخت برنج به روش کته : پخت کته به تجربه زیادی بستگی دارد. و اساسا نوع برنج در پخت آن دخیل است. این تجربه به همان نوع برنج مربوط می شود. هر برنجی که خریداری می شود با برنج قبل یا بعدی فرق دارد. پس از خرید برنج ( برنج ندا، برنج فجر و… ) برای تهیه کته باید به این نکته توجه داشت که کته را نمی شود به امان خدا ول کرد. باید هنگام کشیدن آب بالا سرش باشید. البته برنج های اعلا آب زیادتر می برند و ریسک خمیر شدن آن هم کمتر است.
برنج های خارجی خوش پخت ریسک کمتری دارند و معمولا قدکش هستند و وا نمی روند. بیشترین مشکل برمی گردد به برنج محصول تازه که زود له می شود.
پخت برنج به روش کته
برنج های خوب باید کهنه باشند. ضمنا وقتی برنج ها از محصول های متفاوت مخلوط می شود برنج خرد شده و بد درمی آید. حتی اگر مخلوط شود باید نوع برنج شباهت داشته باشد و از نظر کهنگی و نو بودن هم شباهت داشته باشد.
ولی به هرحال اگر آب را کمتر از معمول بریزید چاره دارد. اینطوری کته هایتان را با چلو اشتباه می گیرند ولی از اینکه ته دیگ ندارد می فهمند که کته هست!! .. رمزش در کم ریختن آب و ایستادن بالا سر کته هست. پخت برنج به روش کته
وقتی دارد آب آن کشیده می شود اگر زنده باشد ( فقط کمی ) آب بریزید و دمکنی را کمی زودتر ( قبل از به سرو صدا افتادن برنج ته قابلمه ) بگذارید و حرارت را کم کنید و بعد از بیست دقیقه الی نیم ساعت برنج کته حاضر است.
برای تهیه ته دیگ جهت کته :
در مورد ته دیگ کته ها وقتی آب برنج تمام شد و خواستی دم کنی بزنید پلو را خالی کن داخل ظرف دیگر و قابلمه را بشور و ته قابلمه روغن را بریز و هر چیزی که خواستی ته دیگ کنی را بگذار و پلو را بریز توی قابلمه من همیشه این کار را می کنم چه یک پیمانه پلو چه ۱۰ پیمانه برنج بخواهم کته کنم.
مقدار نمک به ازای نصف تعداد پیمانه های برنج با قاشق چایخوری نمک بریزید. یعنی اگر ۴ پیمانه برنج دارید نصف آن دو می شود که دو قاشق چایخوری نمک لازم دارد.
مقدار روغن به ازای تعداد پیمانه های برنج، با قاشق سوپخوری روغن لازم دارید. یعنی برای ۴ پیمانه برنج ۴ قاشق سوپخوری روغن بریزید.
من از مقدار روغن کم می کنم و کمی ماست اضافه می کنم.
هنگام تهیه انواع چلوهای مخلوط باید کمی برنج را زودتر یا زنده تر از معمولا بردارید.
برنج آرتا رحیمی / ارائه انواع برنج مرغوب ایرانی با بهترین کیفیت : برنج ايراني،برنج شمال،خريد و فروش برنج،برنج طارم،برنج شيرودي،برنج فجر،برنج طارم سنگي محلي، برنج ندا |نحوه صحیح پخت برنج| اطلاعاتی در مورد برنج و…
♦ شماره موبایل
09115230210
09114250210