فواید خیس کردن برنج : وجود سم آرسنیک در برنج ها از دیرباز عاملی برای نگرانی مصرف کنندگان بوده است برای زدودن این سم از برنج می توانید از یک شب قبل از طبخ آن را بخیسانید و با آبکش کردن سم آرسنیک را از آن جداکنید .دانشمندان و محققین این روش را تایید و برای پاکسازی برنج مناسب میدانند .
در حالی که بسیاری از افراد فکر می کنند، هنگامی که برنج پخته شود اثری از آرسنیک نیست اما دانشمندان ادعا کرده اند، کاسته شدن از آرسنیک وقتی اتفاق می افتد که به مدت یک شب برنج را از قبل خیس کرده باشید.
آرسنیک عنصری شیمیایی میباشد که As علامتش در جدول تناوبی است و ۳۳ هم عدد اتمی اش. از آرسنیک در آفت کش های حشره کش و علف کش استفاده میشود. همچنین آرسنیک را در آلیاﮊهای گوناگون مصرف میکنند. آرسنیک نقطه ذوبش C°۸۰۸، جرم اتمی اش ۷۴٫۹۲۱۶۰، نقطه جوشش C°۶۰۳، شعاع اتمی اش Å ۱٫۳۳ و رنگش خاکستری میباشد.
فواید خیس کردن برنج
دانشمندان هشدار داده اند، میلیون ها نفر از مردم، خودشان را با روش معمول پخت و پز برنجشان در معرض خطر آرسنیک، قرار می دهند. آزمایشات اخیر نشان داده است، یک روش رایج پخت برنج – جوشاندن برنج در آب و بخارپز شدن آن تا خارج شدن آب – می توانند افرادی که آن را مصرف می کنند در معرض خطر اثرات آرسنیک موجود در آن قرار دهد.
گفتنی است آرسنیکی که برنجتان را آلوده می کند حاصل رشد استفاده از سموم و آفت کش های صنعتی است. مواد شیمیایی به طیف وسیعی از مشکلات بهداشتی از جمله بیماری های قلبی، دیابت و سرطان منجر گردیده و باعث پیشرفت و گسترش آن ها می شود.
در حالی که بسیاری از افراد بر این باورند هنگامی که برنج پخته شود اثری از آرسنیک نیست، اما دانشمندان ادعا کرده اند این تنها در صورتی می باشد که به مدت یک شب برنج را از قبل خیس کرده باشید.
برنج آرتا رحیمی / ارائه انواع برنج مرغوب ایرانی با بهترین کیفیت : برنج ايراني،برنج شمال،خريد و فروش برنج،برنج طارم،برنج شيرودي،برنج فجر،برنج طارم سنگي محلي، برنج ندا |نحوه صحیح پخت برنج| اطلاعاتی در مورد برنج و…
♦ شماره موبایل
09115230210
09114250210