برنج خوب چه برنجی است و خصوصیات آن چیست : برنج خوب را می توان از لحاظ هایی به دسته بندی های متفاوتی تقسیم کرد.
برنج خوب دارای خاصیت بسیار زیادی است که به نکاتی که گفته می شود برای تشخیص یک برنج مرغوب باید توجه کرد.
مشخصات یک برنج خوب و مرغوب
مشخصات یک برنج خوب و مرغوب بدین گونه است که درون این نوع از برنج دانه های بسیار ریز و خرد شده نباید باشد , حالت شفاف و شیشه ای نداشته باشد و کمی رنگ آن متمایل به زرد باشد. دانه های برنج با کیفیت باید بلند و یکدست باشد و کوتاه و گرد نباشد.
در نوع کوتاه و گرد بعد از پخت طعم مطلوبی ندارد و همچنین باعث ایجاد نفخ شدید می شود و اما در نمونه های شفاف که معمولا وارداتی هستند و توصیه نمی شود که اصلا استفاده شود مشخص نیست که چگونه تولید می شوند و در نمونه های بسیار ارزان برنج قرار می گیرد.
خواص برنج مرغوب و با کیفیت
برنج برای افرادی که دارای سوء تغذیه هستند بسیار توصیه می شود و خیلی مفید است . مصرف برنج کاهش فشار خون را به دنبال دارد و همین امر باعث سلامتی فراوان می شود.
خوردن برنج برای افراد دیابتی مناسب است چون باعث مقاومت نسبت انسولین می شود و به دیابتی ها تئصیه می شود در رژیم غذایی خود از برنج استفاده کنند. برنج هضم بسیار آسانی دارد و فاقد هر گونه چربی می باشد و دارای سدیم مطلوبی است.
تفاوت برنج ها با یکدیگر به چه صورت می باشد
اولین تفاوتی که دارند در نوع و حجم دانه برنج می باشد , تفاوت در میزان زمان پخت و دمگیری آن , تفاوت در شیوه پخت که می توان از حالت دم کشی یا آبکشی استفاده کرد که هر کدام از آن را با غذاهای متناسب خود مورد استفاده قرار می دهند.
نکته : بهتر است برای سلامتی خود با صرف کمی هزینه بیشتر از برنج قهوه ایی استفاده کنید که خاصیت بسیار بالایی دارد و برای افراد و نوجوانان بسیار مفید است .
دسته بندی برنج ها
برنج ها به چند دسته تقسیم می شوند : برنج دم سیاه , هاشمی , برنج فجر , صدری , شیرودی و …
برنج هاشمی : یکی از مرغوب ترین برنج های محلی محسوب می شود.که در استان گیلان کشت می شود.
شکل این دانه برنج بلند است , به صورت یکدست می باشد و رنگ آن متمایل به کرم می باشد که پخت بسیار عالی دارد
طعم و عطر برنج هاشمی زبانزد می باشد .این نوع برنج بعد از ساعت ها پخت نرم باقی می ماند و با پخت خوبی که دارد همچنان به تازگی اول قابل خوردن است.
آرتا رحیمی ارائه دهنده انواع برنجی ایرانی و شمال ایران می باشد که شما می توانید به راحتی برنج مورد نیاز خود را تامین کنید.
این برنج با دانه بندی یکدست و عطر طعم بالایی که دارد توانسته رضایت مشتریان خود را جلب کند و در دسته پرفروش ترین محصولات قرار بگیرد.
برنج هاشمی را کیسه های 5 , 10 و 20 کیلیویی بسته بندی می کنند و با تایید و استاندارد وارد بازار می شود و مشتریان به راحتی میتوانند آن را تهیه کنند.
برنج صدری : این نوع مختص گیلان می باشد و در قسمت شمالی کشور کشت می شود.
“نکته : نام محلی برنج صدری , برنج زرد دم می باشد و در رده خوش طعم ترین برنج های شمال قرار گرفته است .”
دانه های بلند این برنج و خوش پخت بودن آن باعث شده اکثر آشپزان از این نوع برنج برای پخت و پز استفاده کنند.
گیلانی های عزیز این برنج را فقط به مشتریان سخت پسند و ویژه ایی ارائه می دهند.
برنج دم سیاه : این برنج هم در استان های شمالی کشور یعنی گیلان , لاهیجان و … کشت می شود.از برنج های بسیار مرغوب و با کیفیت و خوش عطر خطه شمال می باشد.
بعد از پخت دانه این برنج قد می کشد و بسیار نرم و خوش خوراک می باشد . اما به علت بهره وری پایینی که دارد برای کشاورزان صرفه اقتصادی زیاد ندارد و کشت آن نسبت به سال های گذشته کاهش یافته است .
برنج فجر : این نوع از برنج هم در خطه شمال کشت می شود. یکی از اقلام پر محصول برنج می باشد.این نوع برنج به علت تناج بالایی که دارد بسیاری از کشاورزان آن را کشت میکند تا بتوانند با میزان بهربری بالا سود بالایی داشته باشند .
برنج فجر نسیبت به برنج های دیگر دارای عطر بوی کمتری است .ظاهر این برنج شبیه خنجر است که از سمت انتهای آن تا سر برنج به آرامی باریک می شود و یک طرف آن نیز دارای کمی فرو رفتگی است. برنج فجر هم مانند دیگر برنج ها بعد از پخت تغییر در میزان بلندی دانه را دارد و فقط عطر کمتری دارد.
برنج طارم : این نوع برنج بیشتر در زنجان کشت می شود البته ناگفته نماند در خطه شمال نیز از این برنج کشت می شود .به زبانی ساده نوع طارم پر محصول نیستند ولی در عوض کیفیت بالایی دارند و همچنین عطر خاصی دارد.
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :