روش تشخیص برنج مرغوب : برنج ایرانی با کیفیت های متفاوتی در بازار وجود دارد. برنج ایرانی دارای تنوع زیادی است مانند برنج طارم , برنج هاشمی , برنج دم سیاه , … می باشد. برنج ایرانی در شمار انواع برنج ها در دسته برنج ممتاز قرار می گیرد و برای اینکه بدانیم که چه برنجی با کیفیت است قد کشیدن آن تنها ملاک آن نیست.
روش تشخیص برنج مرغوب
برای اینکه بدانیم چه برنجی مرغوب است باید نکات زبر را در هنگام خرید توجه کنیم
هر چه دانه برنجی که خریداری می کنیم سفت تر باشد بهتر است و در زمان پخت آب را سریعتر جذب می کند و زودتر حجیم می شود.
هر چه از زمانیکه برنج را برداشت می کنیم به شرط نگهداری صحیح برنج , کیفیت آن بهتر است یا به اصطلاح عامیانه هر چه برنج سال بخورد کیفیت بهتری دارد. البته این میزان برای مدت های خیلی طولانی درست نیست.
در زمان خرید برنج دقت کنید که برنج کپک نزده باشد و بوی کهنگی ندهد.
به دانه برنج دقت زیادی کنید که خیلی بیش اندازه خشک , ترک خورده , زرد رنگ و یا مشابه اینها نباشد نشانه یک برنج خوب رنک بلوری و مات می باشد و معمولا باریک و بلند است .
دانه برنج خوب به صورت یکدست است و درهم و کوتاه و بلند و چاق و لاغر نیست و هرچه این میزان شکستگی در برنج بیشتر باشد کیفیت آن کمتر است راه حل آن این است که برای خرید مشتی را در دستان خود بریزد و با دقت به آن توجه کنید.
یک راه حل آسان تشخیص برنج که روش کاملا سنتی است خوردن چند دانه برنج است که اگر سفت باشد و خشک کیفیت بالا و مرغوب است.
روش نگهداری و انبار کردن برنج
باید کیسه های برنج را در جای خشک نگهداری کنیم و از قرار دادن آن در جاهای نمور جلوگیری کنیم , کیسه ها را روی هم قرار ندهیم و یک فاصله بین آن بگذاریم تا هوا از بین آن عبور کند. در هنگام انبار کردن مقداری سیر و نمک درون آنها قرار دهیم تا جلوگیری از ورود حشرات در آن شود. هر چند وقت یکبار محتوای درون کیسه را زیر رو کرده تا مطمئن شویم حشرات به درون آن راه پیدا نکرده باشند.
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :