دانه برنج :براي تشخيص برنج خوب به دانه برنج بايد توجه شود،دانه برنج خوب خصوصيات زير را دارد. دانه برنج هر چه خشک و سفت تر باشد بهتر است زیرا با جذب سریع آب زمان پخت، حجیمتر میشود. هر چه از تاریخ برداشت برنج بیشتر گذشته و بهتر نگهداری شده باشد، بر کیفیت برنج اضافه میشود.
دانه برنج خیلی سفید، خیلی زرد، شفاف، دودی یا ترک خورده نباشد. هر چه دانههای شکسته در برنج بیشتر باشد،برنج کیفیت کمتری دارد.
برنج شكسته برای پخت شلهزرد،شیربرنج، برخی آشها، سوپو مانند این ها مناسب مي باشد .
-یکی از روش هاي تشخيص برنج خوب،خرد کردن تعدادی از دانهها زیر دندان است.
اگر به سختی خرد شد، نشانه خشکی بیشتر وکیفیت بهتر برنج است.
-یکی از برنج های دانه بلند ایرانی برنج طارم است كه طرز پخت برنج دانه بلند نیز مثل تمام برنج های دیگرمي باشد.
-یکی از روشهای شناسايي عطر برنج،دمیدن یا«ها کردن» روی مقداری از دانههامي باشد.
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :