برنج نیم دانه چیست؟ همه ما اسم برنج نیم دانه را شنیده ایم و یا در مغازه های فروش برنج ایرانی دیده ایم ،شاید برای شما هم سوال شده باشد که برنج نیم دانه چیست و چطوری به وجود می آید یا چه مصارفی می تواند داشته باشد و از چه کیفیتی برخوردار است.
برنج نیم دانه چیست؟
پس از برداشت برنج و رفتن به کارخانه شالیکوبی مرحله جدا نمودن شلتوک برنج و سپس سفید کردن برنج اتفاق می افتد.
برنج بعد از پوست گیری وارد دستگاه مخصوصی برای سفید شدن می شود که دارای یک کاردک برای سایش برنج و سفید نمودن آن می باشد ، برنج در این دستگاه بر اثر سایش سفید و شیشه ایی می شود.
در حین سایش برخی از دانه های برنج که از مقاومت کمتری برخوردار هستند دچار شکستگی می شوند .
در مرحله بعد این دانه های شکسته توسط الک از برنج های دیگر جدا می شوند. و داخل کیسه های جدا به عنوان برنج نیم دانه بسته شده و روانه بازار می شوند.
از نظر طعم و بو برنج نیم دانه فرقی با برنج اصلی خود که از آن به دست آمده ندارند، یعنی اگر نیم دانه از برنج مرغوبی بوده جز ظاهر تمامی خواص برنج مرغوب و درجه یک
را خواهد داشت،با این تفاوت که قیمت برنج نیمه دانه از قیمت برنج ایرانی کمتر می باشد.
موارد مصرف برنج نیم دانه، از برنج نیم دانه می توانید در غذاها و انواع دسرها و سوپ ها استفاده نمایید.
یکی از دسرهای مورد علاقه ایرانی شله زرد است که تهیه آن از برنج نیم دانه مرغوب می باشد ،وبسیار با کیفیت تر از برنج کامل است زیرایک دست و نرم می شود.
برای تهیه شیر برنج و سوپ برنج و آش برنج هم می توانید از برنج نیم دانه استفاده نماییدتا هم طعم خوبی داشته باشد هم ظاهر خوب و هم از تمامی خواص برنج بهرمند شده باشید.
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :