چرا برنج کته بهتر از آبکش است : یک اشتباه رایج در بین مردم این است که گمان می کنند با آبکش کردن برنج نشاسته آن را کمتر می کنند بلکه زمانیکه برنج را آبکش میکنیم بیشتر خواص برنج را از بین می بریم و ارزش غذایی ان را کم می کنیم.
برنج ایرانی
یکی از غلات های بسیار مهمی که وجود دارد برنج است و می توان انواع غذاها را با آن و یا در کنار آن قرار داد. این ماده غذایی سرشار از نشاسته و ویتامینهای گروه B است که در متابولیسم بدن دخالت دارد. با آبکش کردن برنج، ویتامینهای محلول در آب آن مانند ویتامینهای گروه B از بین میروند. بنابراین برای حفظ ویتامینها توصیه میشود برنج را به صورت کته بپزید
چرا برنج کته بهتر از آبکش است
برنج مقدار قابل توجهی از کربوهیدارت ها را در خود دارد .که برای نگهداری این خاصیت برنج باید در پخت دقت کنیم که نوع پخت غذا در حفظ ویتامین ها و نگهداری مواد غذایی سالم تاثیر زیادی دارد.
معمولا بیشتر خانوادهها ترجیح میدهند برنج را آبکش مصرف کنند چون معتقدند علاوه بر اینکه خوش منظرهتر به نظر میرسد، مشکل چاق کنندگیاش نیز حل میشود.اما این یک اشتباه محض است بلکه با کته کردن برنج مواد مغذی برنج حفظ می شود و با آبکش کردن ویتامین های موجود در برنج از بین می رود.
ارزش غذایی برنج بخاطر وجود ویتامین های بی موجود در آن می باشد که باید در پخت دقت کنیم تا ارزش غذایی مواد نگه داشته باشند.این ویتامینها به دلیل اینکه محلول در آب هستند، وقتی با حرارت زیاد میجوشند، در آن حل و با آبکش کردن برنج، دور ریخته میشوند و در نهایت برنج، دارای همان مواد نشاستهای میماند اما دیگر آن ویتامینهایی که باعث سوختوساز ترکیبهای فوق و آزادشدن انرژیشان میشود، وجود ندارد.
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :