خرید برنج مرغوب ، اگر می خواهید اقدام به خرید برنج نمایید آن هم از نوع مرغوب میتوانید ،راهنمایی لازم را از برنح ایرانی آرتا رحیمی دریافت نمایید جهت مشاوره با تلفن های کارخانه تماس گرفته ، و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید . برنج ایرانی ، در شمار برنج های ممتاز است، اما درجه بندی دارد. فقط خوب قد کشیدن دانه برنج بعد از پخت ملاک مرغوبیت نمی باشد. دانه برنج هر چه خشک تر و سفت تر باشد بهتر است زیرا با جذب سریع آب زمان پخت، حجیم تر می شود. هر چه از تاریخ برداشت برنج بیشتر گذشته و بهتر نگهداری شده باشد، بر کیفیت آن افزوده می شود. دقت نمایید برنج کپک زده یا خُرد شده نباشد و بوی نامطبوع کهنگی و ماندگی از آن به مشام نرسد.
دانه برنج ایرانی چه ویژگی هایی دارد؟
دانه برنج نباید خیلی سفید، خیلی زرد، شفاف، دودی یا ترک خورده باشد؛ رنگ بلوری مات و عاج مانند دارد و معمولا باریک و قلمی است، اما طعم و بوی مطبوعش بعد از پخت، خیلی مهم تر از باریکی و بلندی آن است.
دانه های برنج باید یکدست باشد نه مخلوطی از دانه های چاق و لاغر، زرد و سفید، کوتاه و بلند یا ریز و درشت.
هر چه دانه های شکسته یا در اصطلاح «نیم دانه» بیشتر باشد، کیفیت کمتری دارد .برنج موسوم به نیم دانه بیشتر برای پخت شله زرد، شیربرنج، برخی آش ها، سوپ ها و مانند اینها مناسب می باشد نه پخت چلو و سرو در مهمانی.
یکی از آزمون های سنتی، خرد کردن تعدادی از دانه ها زیر دندان است. اگر به سختی خرد شد، نشانه خشکی بیشتر و کیفیت بهتر آن است.
یکی از روش های درک میزان عطر برنج، دمیدن هوای گرم یا ها کردن روی مقداری از دانه ها است. به منظور رعایت بهداشت دقت نمایید که دانه های آمیخته با هوای دمیده از دهان را مجددا درون کیسه یا ظرف نریزید.
نحوه نگهداری و انبار کردن برنج ایرانی چگونه است؟
- کیسه یا سطل های نگهداری برنج را حتما در جایی به دور از نم، خنک و بویژه خشک انبار نمایید تا رطوبت درون دانه ها تبخیر شود.
- از گذاشتن کیسه ها روی هم خودداری کنید.
- بین هر کیسه فاصله ای برای عبور هوا بگذارید.
- افزودن مقداری نمک و چند دانه سیر همراه با سرکشی و هوادهی گاه به گاه، از آفت زدگی آن جلوگیری می نماید.
- به هیچ وجه از قرص های شیمیایی استفاده نکنید.
- هر چند وقت یک بار محتوای کیسه یا ظروف را زیر و رو کرده، آن را از لحاظ رخنه و حمله حشرات و آفات بررسی نمایید
- در صورت آفت زدگی، پیش از تخم گذاری بیشتر آفات و افزایش حشرات، برنج را در هوای آزاد، دور از تابش نور خورشید پهن نموده، با الک کردن برنج از لطمه و خسارت بیشتر جلوگیری نمایید.
- دقت کنید نمک به جا مانده از برنج آفت زده را به سبب پرهیز از انتقال مجدد تخم آفات به ظروف یا کیسه ها مجددا استفاده نکنید.
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :