انواع روش پخت برنج : جهت پخت انواع برنج ایرانی آرتا رحیمی،یکی از روش های زیررامی توانید امتحان نمایید.
انواع روش پخت برنج
۱)روش آبکشی:
در این روش به ازای هر نفر یک پیمانه برنج را به مدت یک ساعت در آب و نمک ولرم خیس می کنیم.
سپس آب را به نسبت یک پیمانه برنج و ۴ پیمانه آب در قابلمه به جوش می آوریم و بعدبرنج را به آن اضافه می کنیم تا به آرامی و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب در حال جوش پخته شود.
بعد از اینکه برنج به اندازه دلخواه پخته شد آن را آبکش می نماییم و با کمی روغن آن را به قابلمه بر می گردانیم و درب قابلمه را در یک پارچه (دمی)قرار می دهیم و برنج را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دم می کنیم.
۲)روش پخت کته:
برنج خیس خورده در آب و نمک را برای هر نفر یک پیمانه آبکش می کنیم و آن را با آب و روغن به نسبت یک پیمانه برنج و یک پیمانه آب و مقدار دلخواه روغن در ظرف مناسب یا پلوپز می ریزیم و آب را به کمک شعله یا با پلوپز به جوش می آوریم.
بعد از ۸ دقیقه حرارت را کم می کنیم آن را خوب بهم می زنیم تا در عرض ۱۰ تا15دقیقه آب برنج تمام شود.
برای نتیجه بهتر خوب است که به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برنج را دم کنیم .برای نرم تر شدن برنج می توانیم مقداری آب به آن اضافه کنیم.
۳)پخت با مایکروفر:
برنج،آب و روغن را به نسبت یک پیمانه برنج ،۲ پیمانه آب و مقدار دلخواه روغن و نمک در ظرف مناسب مایکروفر مخلوط می کنیم.
پس از پوشاندن درب ظرف آن را به مدت ۶ دقیقه در حرارت بالا قرار می دهیم .بعد از آن درب ظرف را باز می کنیم و آن را به مدت ۶ دقیقه در حرارت ملایم قرار می دهیم .
بهتر است برای پخت بهتر و با کیفیت تر برنج(آرتا)مقدار برنج با حجم ظرف مناسب باشد.
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :