برنج بینام یکی از ارقام پر محصول برنج است که از تغییرات ژنتیکی انواع برنج ایرانی به دست آمده است. این برنج بعد از آزمایش در زمین های شالی نشان داد که از قابلیت تولید بالایی برخوردار می باشد.
برنج بینام
برنج رقم بینام بعد از پخته شدن نرم و خوش خوارک است، اما به دلیل ساختار آن، دچار تورم و گرد شدن می شود. به همین دلیل از بازار فروش خوبی برخوردار نمی باشد و با قیمت های پایین تری به فروش می رسد.
برنج بینام اغلب بعد از برداشت کشت اول توسط برنج کاران شمال کشور استفاده شده تا در کشت دوم به عمل آید. به دلیل اینکه کشت دوم برنج برای کشاورزان ریسک هایی نیز به دنبال دارد، از جمله ممکن است برداشت آن به سرمای پاییز بخورد، در برخی مناطق از برنج بینام به جای برنج طارم استفاده می نمایند چرا که برنج بینام از تحمل بیشتری در سرما برخوردار است و زودتر به عمل می آید. این برنج در اوایل مرداد ماه کشت می شود و اوایل آبان برداشت می گردد.
طول دانه خام برنج بینام 6.5 میلیمتر و طول دانه پختن آن 10 میلیمتر است. همچنین رنگ دانه این برنج کمی شفاف تر از برنج طارم و صدری بوده و عطر آن در حد متوسط ارزیابی می گردد.
برنج بینام برای مصارف خانگی و استفاده به عنوان پلو پیشنهاد نمی شود و بهتر است از سایر غذاهایی که برنج در آنها یک ماده اولیه به شمار می رود، به کار گرفته شود. برای مصارف خانگی و لذت بردن از طعم اصیل برنج ایرانی بهتر است از انواع برنج از جمله برنج طارم استفاده نمایید.
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :