برنج و دیابتی ها : از آنجایی که افزایش جزئی در میزان گلوکز میتواند در وضعیت افراد دیابتی اختلال ایجاد نماید،توصیه میشود که این افراد مصرف غذاهای نشاستهدار مانند برنج را کم نمایند. در چنین مواردی،بهترین کارجایگزین نمودن این غذاها با غذاهایی است که حاوی کربوهیدراتهای پیچیده مانند غلات کامل، راگی، ذرت خوشهای و جو صحرایی هستند.
به منظور کنترل گلوکز خون بهتر است به این نکات توجه نمایید:
اگر نمیتوانید در خوردن برنج جلوی خود را بگیرید، بهتر است به جای برنج سفید از برنج قهوهای استفاده نمایید که سرشار از فیبر بوده و منجر به انتشار کُند گلوکز در جریان خون میشود و در کنترل دیابت به شما کمک می نماید.
-حجم برنجی را که میخورید کنترل نموده و سعی کنیددر وعدههای غذاییتان از سبزیجات تازه همراه با پنیر کم چرب وحبوبات استفاده نمایید.
علتش آن است که افزودن سبزیجات به وعدههای غذایی نه تنها به شما کمک خواهد کرد تابتوانید گلوکز خون تان را کنترل نمایید بلکه میزان کلی قند بدن را هم کم میکند.
-از این مسئله مطمئن شوید که میزان مصرف برنج را کم نموده و میزان مصرف سالاد و سبزیجات را در غذاهایتان افزایش دادهاید در نتیجه خیلی زود گرسنه نخواهید شد.
برنج دیابتی ها چگونه باید پخته شود؟
سوال اینکه آیا برنج برای بیماران دیابتی مضر است یا نه ؟ سالهاست که برای افراد مبتلا به این بیماری و اطرافیانشان مطرح است ، گذشته از آن روش طبخ برنج هم برای کسانی که قند خون بالایی دارند از اهمیت خاصی برخوردار است.
کارشناسان تغذیه با بیان اینکه برنج کته در برابر با برنج آبکش شده قند کمتری دارد، برای بیماران دیابتی برنج کته را به آبکش ترجیح می دهند.
♦ شماره موبایل
09115230210
09114250210
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :