كته برنج ایرانی : کته را با اغلب غذاهای ایرانی میتوانید سرو کنید. پختن برنج بهصورت کته مانع از دست رفتن مواد مغذی آن میشود و برای همین، نهتنها روشی محبوب در بین ایرانیان است بلکه در کل دنیا طرفدار دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه برنج کته و تمام رمز و راز های پخت کته برنج ایرانی را با شما در میان بگذاریم.
مواد لازم پخت کته برنج ایرانی برای ۴ نفر
برنج ایرانی : ۳ لیوان
هرگز ازبرنج های هندی و پاکستانی استفاده نکنید زیرا هضم این برنج ها به صورت کته برای معده ضرر دارد ، کته این نوع برنج ها نیز خوب در نمی اید
آب: ۴لیوان
میزان آب دقیق نمی باشد ، با توجه به نوع برنج متفاوت است هرچی برنج کهنه تر باشه آب بیشتری می برد ،اگه کته نپخته باشه حرارت رو کم میکنم تا بخارنماید و بپزد.
نمک: یک قاشق غذاخوری
این مقدار نمک برای ۳ لیوان برنج مناسب می باشد ولی می توان با چشیدن هم تست نمود آب برنج نباید شور یا شیرین باشد.
روغن جامد یا کره : ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کته برنج ایرانی:
ابتدا برنج را سه بار شست و شو دهید تا نشاسته اضافی ان برود ، چنگ زدن به برنج و محکم شستنش باعث خرد شدن برنج ایرانی می شود. سپس آب وبرنج و نمک را مخلوط نموده، درظرفی گذاشته و دوساعت به ان استراحت دهید.
بعد روی حرارت زیاد گذاشته به محض جوشیدن حرارت رو کم نمایید روغن رادر ظرف بریزید. ودرظرفرا بگذارید تا به آرامی جوشیده و پخته شود دراین مرحله می توانید مخلوطی اززعفران وزردچوبه به برنج اضافه نمایید تا کته زرد رنگی داشته باشید و پس از پختن دم نمایید.
♦ شماره موبایل
09115230210
09114250210
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :