برنج ايرانی در طب سنتی : برنج غذای مرکبالقوی است و در هر بدنی کیفیتی موافق کیفیت آن بدن به وجود میآورد، هر گاه فرد سالم با خوردن برنج در خود احساس حرارت نمايد ، نشانه آن است که فرد داراي مزاج گرم مي باشد . چنانچه فرد سالم با خوردن برنج احساس برودت نمايد ، فرد دارای مزاج سرد و تر مي باشد. برنج پوست شده و سفید شده مقدار ي از ویتامینها و خواص ضد التهاب عصبی شلتوک را از دست مي دهد ، زیرا این ويتامين ها در پوست و در غشای قهوهای برنج وجود دارد. به عبارت دیگر برنج تازه دارای ویتامین بیشتری از برنج کهنه است. دانه برنج مواد غذایی دارد که درون معده را آرام میسازد.
فواید برنج ایرانی برای بدن از نظر طب سنتی
دانههای جوانه زده برنج تقويت كننده معده مي باشد و به تقویت بدن كمك مي كند . آب برنج اسهال را تسکین میدهد. برای ورمهای روده و استفراغ و خونروی از بینی مناسب است . در طب سنتی آمده که اگر برنج را در آب و نمک، زعفران، زیره سیاه و شوید خيس كنيد مصلح میباشد. از دیگرفوايد برنج ايراني در طب سنتي این است که خواب آور است. تشنگی را رفع می کند ،
چاق کننده مي باشد و تولید اسپرم را افزایش میدهد و براي امراض کلیه و مثانه نافع است. رنگ صورت را شفاف مي كند .
برنج با دوغ تازه و سماق خورده شود ، تشنگی را فرو مینشاند و آشفتگی و دل به هم خوردگی و اسهال صفراوی را آرام مي كند .
اگر برنج را تفت داده و سرخ کنيدطوري كه سیاه نشود و نسوزد و پس از 12 تا 10 ساعت که خیسانده شد خورده شود برای دفع کرم معده و دل به هم خوردگی که از رطوبت و حرارت است نافع مي باشد
سبوس برنج ; بسیار ارزشمند است و افراد با مصرف آن در غذاها میتوانند نیروی جوانیشان را بازگردانند. البته افرادي که به دلایل خاصی بدن آن ها نیاز به کلسیم دارد نباید از سبوس برنج استفاده نمايند.
♦ شماره موبایل
09115230210
09114250210
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :