درو برنج شمالي: بعد از چند ماه كه از مرحله شالي كاري برنج گذشت يكي ديگر از مراحل كاشت برنج (درو كردن) يا همان درو شالي اغاز مي شود.
شالي درو شده را به همراه ساقه به انبار برده تا ساقه ها كاملا خشک شده و آماده خرمن شوند. از 14 روز قبل از برداشت شالي ، زمين اب نداشته باشد، چراکه با باتلاقی شدن زمین فرایند دروی شالي سخت شده وباعث تاخیر خواهد شد.
اواخر مرداد ماه برداشت شالی شروع شده و حدود ۱0 روز طول خواهد كشيد. دروی شالي از قسمت وسط ساقه شالی بریده شده و هر مشت آن با یک بست از ساقه شالی که به آن پیچ گفته میشود بسته مي شود و به روی نیمه پائینی ساقه به روی زمین پهن می گردد و به مدت یک روز کامل آفتاب خورده تا خشک شود. هر ۱۲-۱۵ مشت از آن را يك درز شالی مي گويندو هر هکتار کمتر از ۱۰۰۰ درز شالی را شامل مي شود.
شالي درو شده به مدت یک ماه انبار می شود، تا کمی بیشتر خشک شود . پس از این عمليات، خرمن کوبی شالی انجام و شلتوک برنج از ساقه جدا می شود.
شلتوک ها به کارخانه شالیکوبی منتقل شده با انجام فرايندي پوست شلتوک (سبوس برنج) از ان جدا شده ، برنج را سفيد كرده وغربال کردن و الک کردن برنج را انجام مي دهند، تا محصول واردبازار شود. شالي كاران شمالي .اين مراحل را كه موانع بر سر راه ان نيز وجود دارد با عشق و علاقه ساليان سال است كه انجام مي دهند.
ما به شما برای خرید برنج اصل ایرانی فروشگاه آرتا رحیمی را پیشنهاد می کنیم. شما می تو انید برای اطلاع از قیمت برنج و همچنین خرید عمده برنج با همکاران ما تماس گرفته و یا با مراجعه به صفحه لیست قیمت برنج در سایت از قیمت روز برنج اطلاع پیدا کنید .
♦ شماره موبایل
09115230210
09114250210
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :