برنج دانه بلند و برنج ایرانی : ملاک مرغوبیت برنج فقط قد کشیدن دانه بعد از پخت برنج نیست. دانه برنج باید سفت و خشک باشد زیرا با جذب کردن آب هنگام پخت حجیم تر میشود و هرچه از تاریخ برداشت آن بیشتر گذشته باشد اما بهتر نگه داری شده باشد،برکیفی آن افزوده میگردد. دقت کنید که برنج کپک زده و یا خرد شده نباشد.همچنین نباید بوی کهنگی و ماندگی بدهد.
و یا خیلی سفید خیلی زرد و یا خیلی شفاف،ترک خورده و یا دودی نباشد. برنج ایرانی معمولا رنگ بلوری مات و عاج مانند دارد که باریک و قلمی است.و اما در نظر داشته باشید که طعم و بوی مطبوع برنج بعد از پخت بسیار مهمتر از باریکی و بلندی آن است.
دقت کنید که برنج یکدست باشد نه اینکه مخلوطی از دانه های چاق و لاغر کوتاه و بلند و یا ریز و درشت.
اگر دانه های برنج شکسته و نیمدانه برنج بیشتر باشدکیفیت آن کمتر میشود.
(برنج نیمدانه معمولا برای پخت شلهزرد، شیربرنج ، برخی آشها، سوپها و مانند اینها مناسب است نه پخت چلو و سرو در مهمانی).
یکی از آزمونهای سنتی تشخیص برنج ایرانی ، خرد کردن تعدادی از دانهها زیر دندان است. اگر بسختی خرد شد، نشانه خشکی بیشتر و کیفیت بهتر آن میباشد.
یکی از برنج های دانه بلند ایرانی برنج هاشمی میباشد طرز پخت برنج دانه بلند نیز مثل تمام برنج های دیگر است.
یکی از روشهای درک میزان عطر برنج، دمیدن هوای گرم یا ها کردن روی مقداری از دانههاست. به منظور رعایت بهداشت دقت کنید که دانههای آمیخته با هوای دمیده از دهان را مجددا درون کیسه یا ظرف نریزید.
ما به شما برای خرید برنج اصل ایرانی فروشگاه آرتا رحیمی را پیشنهاد می کنیم. شما می تو انید برای اطلاع از قیمت برنج و همچنین خرید عمده برنج با همکاران ما تماس گرفته و یا با مراجعه به صفحه لیست قیمت برنج در سایت از قیمت روز برنج اطلاع پیدا کنید .
♦ شماره موبایل
09115230210
09114250210
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :