ویژگی های برنج طارم هاشمی : مناسب ترین مکان ها برای کشت برنج سه استان مازندران گیلان و گلستان میباشد زیرا از نظر رطوبت و دما آب و خاک در بهترین و ایده ال ترین حالت هستند.
از بهترین و مرغوب ترین نوع برنج های با کیفیت ، میتوان به برنج طارم اشاره کرد.و همچنین مبدا این برنج مرغوب مازندران میباشد.
برنج طارم از نوع برنج مرغوب و کم محصول است .برنج طارم انواع مختلفی دارد که از آن جمله می توان به طارم عطری – طارم صدری – طارم سنگسری –طارم هاشمی – طارم امر الهی – طارم چینی اشاره کرد .
طارم هاشمی و طارم عطری از بهترین انواع طارم ها می باشد. که طارم هاشمی در مقایسه با طارم عطری، درشت تر و پخت بیشتری دارد، بیشتر ری(Rey: افزایش حجم بعد از پخت) می کند. تنها وجه تمایز این برنج نسبت به برنج طارم عطری که نمی توانیم این را در سطح برنج طارم به عنوان یک کمبود محاسبه کرد این است که نسبت به طارم عطری کمی کمتر عطر و بو دارد. بطور كلي شكل دانه، بلند، قلمي و رنگ آن سفيد متمايل به كرم و داراي كيفيت پخت عالي و طعم و عطر خوب ميباشد بیشترین ری در بین برنج های ایرانی برنج طارم هاشمی میباشد.
مشخصات دانه برنج طارم هاشمی :
طول دانه خام 6.09 تا 7.4 ميليمتر (متوسط 7.3 ميليمتر) است و پس از پخت 11 تا 13 ميليمتر و عرض دانه 1.8 ميليمتر، دانه آن گچي و ميزان شكم و مركز سفيدي دانه صفر و يك ميباشد. ميزان پروتئين دانه 8.4 تا 12 درصد و نسبت طويل شدن دانه 1.8، درصد آميلوز دانه 20.2تا 22.7، متوسط قوام ژل 56.75 و gt آن متوسط، حدود 3.58- 4.40
ارزش غذايي برنج طارم هاشمی در 100g: |
كربوهيدراتها | g 80 | نياسين (ويتامين B3) | 1.62 mg | |
قندها | g 0.12 | ويتامين B5 | 1.014 mg | |
فيبر | 1.3 g | ويتامين B6 | 0.164 mg | |
پروتئين | 7.13 g | كلسيم | 28 mg | |
چربي | 0.66 g | آهن | 0.80 mg | |
آب | 11.61 g | منيزيوم | 25 mg | |
تيامين (ويتامين B1) | 0.0701 mg | منگنز | 1.088 mg | |
ريبوفلاوين (ويتامين B2) | 0.0149 mg | فسفر | 115 mg | |
پتاسيم | 115 mg | روي | 1.09 mg |
ما به شما برای خرید برنج اصل ایرانی فروشگاه آرتا رحیمی را پیشنهاد می کنیم. شما می تو انید برای اطلاع از قیمت برنج با همکاران ما تماس گرفته و یا با مراجعه به صفحه لیست قیمت در سایت از قیمت روز برنج اطلاع پیدا کنید .
♦ شماره موبایل
09115230210
09114250210
لطفا برای سفارش تماس گرفته یا فرم زیر را تکمیل نمایید :